Mondjuk Carlonak most ehhez nem sok köze van szerintem.dannen írta:gratulálok mindenkinek, carlostul, balestül, perezig.
Karim helyzetét nem tudta berúgni. A védekezés fos volt. Bale, James, kuka. Modric mintha fent sem lett volna. Mit csináljon?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 13., szombat 21:51
Mondjuk Carlonak most ehhez nem sok köze van szerintem.dannen írta:gratulálok mindenkinek, carlostul, balestül, perezig.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. szeptember 13., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 13., szombat 21:50
ja hogy DM a pénzéhes szar, és nem Perez. OK.Igaz, kurvára ő tehet róla, hogy Di Maria egy pénzéhes szar...
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 13., szombat 21:49
ziro4vr írta:ha nem is a legnagyobb de vele..vagyis inkább miatta van gond nem is kicsiMike írta:bárcsak Hamesszal lenne a legnagyobb gond...
HozzászólásSzerző: phys » 2014. szeptember 13., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 3., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. szeptember 1., hétfő 18:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 1., hétfő 14:13
2003.wZoLee7 írta:de én azt nem értem miért úgy indul minden retkes év, hogy bele kell nyugodnom egy falábú, oda nem való szerencsétlen kezdőben szereplésébe...miéééééért???
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. szeptember 1., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 1., hétfő 11:00
de én azt nem értem miért úgy indul minden retkes év, hogy bele kell nyugodnom egy falábú, oda nem való szerencsétlen kezdőben szereplésébe...miéééééért???Toti írta:bármennyire is szar kimondani, de ha nem erkezik mar senki a kozeppalyara akkor khediranak kezdonek kell lennie. illarranal meg mindig jobb.
ezt az evet igy kell lenyelnunk.
ha nem njon egy pogba kaliber, akkor szamomra ez az atigazolasi idoszak egy kurvanagy 1es.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 1., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 1., hétfő 8:49
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. szeptember 1., hétfő 8:37
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 1., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 8:19
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 1., hétfő 8:18
Norbii írta:Hát szerintem kross helyett javi martinezt kellett volna leigazolni. Kross olyan szerepet tölt be mint Modric, viszont még mindig nincs egy romboló játékosunk. JM jó lett volna. Aztán megvették rodrigezt, de minek..mikor ott van jesé aki egyetlen egy szar meccset se hozott le, és gólokat rúgott még a barcának is. Nem értem miért felejti el őt mindenki. Míg felépül pedig játszhatott volna isco v mittudom én. Ez a 4-3-3 is eléggé siralmas felállás szerintem. Sokkal jobban állt a 4-2-3-1, igaz már nem divat.
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. szeptember 1., hétfő 1:32
Volt egy perdöntő kameraállás, de csak egy rövid ideig. Nem volt kéz.Vela kezezős góljáért meg külön szeretnék gratulálni az egész bírói stábnak. Ilyet benézni...
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. szeptember 1., hétfő 1:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. szeptember 1., hétfő 0:57
Én nekem már a múlthéten is feltűnt ez, de ma abszolút kijött. Legalább egy védekező arc kell Kroos meg Modric mögé, mert bár jól bánnak a labdával, nem nagyon tudják elvenni, ha éppen arról van szó. De tényleg nagyon sok volt ez így, 3 kreatív, relatíve támadó középpályás. Ráadásul Modric sincsen éppen élete formájában, finoman fogalmazva.de ezt a mostanit, hogy betolunk három kreatív, sokkal inkább a támadásokhoz értő középpályást, ezt el kell felejteni.
Ebben sajnos van valami, azért a tavalyi csapat sem volt az a hűde meggyőző brigád, a Bayern meg a Schalke elleni meccseket leszámítva. Ugye a rangadókról ne is beszéljünk. Szóval nagy nehezen össze lett rakva egy ütőképes csapat a szezon végére, de a magja, akárhogyan is nézzük szét lett kapva. Így utólag visszagondolva jobb lett volna, ha marad DM, legalább nem lenne ekkora felfordulás a középpályán. De még most sem tudom felfogni, hogy adhattunk ezért a hamesz gyerekért 80 MILLIÓ EURÓT.A mi BL győztes csapatunk legfontosabb eleme el lett adva, mert Perez sajnálta tőle az egyébként megérdemelt fizut. De ugyanazt a pénzt nem sajnálta a gyökkettő Benzemától, meg a 80 millát sem egy 5 meccses féllábas facebooksztárért. A tavalyi csapatunknak is volt jó pár gyenge pontja, de mákkal behúztuk a BL-t, erre nem a gyenge pontok kijavítása történt, hanem létrehoztunk még néhány gyenge pontot a csapatban.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem