Az AS-nel Verrattit emlegetik. Ennek szerintem lehet alapja. Csak remenykedni lehetBanán írta:korán van még, belefér egy középpályás

HozzászólásSzerző: czier » 2014. szeptember 1., hétfő 14:36
Az AS-nel Verrattit emlegetik. Ennek szerintem lehet alapja. Csak remenykedni lehetBanán írta:korán van még, belefér egy középpályás
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 1., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 1., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 1., hétfő 14:07
Akkor 60 millióba került volna, minimum.El Unico írta:Csak azt ne mondjatok hogy Chicharito ugynoke is Mendes,mert akkor menten berosalok
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 1., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: CRonika77 » 2014. szeptember 1., hétfő 13:58
Nah ha már említetted megnéztem 1 videót az említett úriemberekről....kár volt, szomorúbb lettem mint tegnap este.Caye írta: Nem igazoltunk Faubert meg Pedro leonokat es ez is pozitiv.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 1., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 1., hétfő 13:42
Igen, írtam is az első hozzászólásomban, hogy valamit itt szarul csinálhatnak az edzők, de az is fix, hogyha valaki céltudatosan dolgozna erre külön, akkor azt meg lehetne oldani.CS0ki írta: Erről beszélek. Nem lustaságból, hanem egyszerűen szar dolgokat csinál. Ahogy sokan mások is, nálunk jellemző ez régóta. Itt senki nem lett gyorsabb, csak lassabb.
és hogyne vesznének el az adottságok, ha nem megfelelően fejleszted őket.
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. szeptember 1., hétfő 13:39
Szerintem Hernandez leigazolasaval csak annyi volt a cel, hogy Benzemanak legyen legalabb egy alternativaja. Falcao persze, hogy nem kell mert hova? Carlo a franciat reszesiti elonyben, Padra vagy rotalni a kolumbiai meg velemenyem szerint sokmillio euroert felesleges lett volna. Cicharito kenyszermegoldas az egyertelnu, de legalabb van csatar a padon aminek orulok. Egy ev mulva meg lehet egy egesz nyaron at gondolkodni, hogy melyik vilagklasszis csatar szoritsa ki vegre Benzemat.hunmadridista írta:Amúgy én többekkel ellentétben, nem vagyok csalódott Chicharito érkezése miatt...szerintem Moratánál előrébb leszünk vele...viszont azt nem értem, hogy akkor miért nem Falcao jön...középpályás érkezésről, még csak nem is hallani, úgyhogy Javier Hernandez valószínűleg az utolsó érkezőnk lesz...ami szerintem az utóbbi évek leggyengébb átigazolási piacát zárja le nálunk...egyszerűen elképesztő, hogy hogyan lehet ennyire szétbarmolni egy BL győztes csapatot ennyire...nagyot csalódtam és nem csak Perezben...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 1., hétfő 13:39
Erről beszélek. Nem lustaságból, hanem egyszerűen szar dolgokat csinál. Ahogy sokan mások is, nálunk jellemző ez régóta. Itt senki nem lett gyorsabb, csak lassabb.Maradjunk annyiban, hogy nem igazán látszik az az állítólagos plusz munka, és de, a lustaság miatt van a lassúság. Érdemes meglesni, hogy a Lyonban mennyivel robbanékonyabb és gyorsabb volt, jók az adottságai, azok nem vesznek el. Csak azzal nem lehet fejlődni a focistáknak, hogy csak becsapódnak a konditerembe és kész.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 1., hétfő 13:37
Maradjunk annyiban, hogy nem igazán látszik az az állítólagos plusz munka, és de, a lustaság miatt van a lassúság. Érdemes meglesni, hogy a Lyonban mennyivel robbanékonyabb és gyorsabb volt, jók az adottságai, azok nem vesznek el. Csak azzal nem lehet fejlődni a focistáknak, hogy csak becsapódnak a konditerembe és kész.CS0ki írta: Mondjuk nem tudom a napi edzését, de elég sok hír volt arról, hogy maradt CR-rel tovább az edzések után gyakorolni, izmot fejleszteni, illetve hogy nyáron direkt olyan helyre ment "pihenni", ahol fejlesztette az izomzatát és felkészül a szezonra. persze ettől függetlenül lassú, csak az nem feltétlenül a lustaság miatt van!![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. szeptember 1., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 1., hétfő 13:34
Ez szubjektív dolog, Messi már régóta középen játszik, szebb napjain visszajött megcsinált 2-3 cselt, gólpasszokat adott, átment a védelmeken és lőtt egy rakat gólt és nem csak elchék ellen. Pep óta mindezt középen.hát ha már a barcahoz csatárnak számolod messit , akkor hozzánk is odarakhatod cr-t..
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 1., hétfő 13:25
Nagyon szeretném, ha ez a gyakorlatban is kiderülne, de idén nem fog úgy néz ki.Sokan írjuk, hogy a 2 vadló közé nem kell egy labdaigényes, úgymond önző, nagyon direkten gólra törő játékos, mert csak hiszti és feszültség lenne
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 1., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 1., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 1., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 1., hétfő 13:17
Mondjuk nem tudom a napi edzését, de elég sok hír volt arról, hogy maradt CR-rel tovább az edzések után gyakorolni, izmot fejleszteni, illetve hogy nyáron direkt olyan helyre ment "pihenni", ahol fejlesztette az izomzatát és felkészül a szezonra. persze ettől függetlenül lassú, csak az nem feltétlenül a lustaság miatt van!De akár ez még visszavezethető a lustaságra is, ami Benzemára nagyon vall,
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 1., hétfő 13:07
Az a baj, hogy valamit nagyon elcsesznek az edzőink, mert az izomnövekedésből egyáltalán nem az jönne le, hogy akkor lassul is az egyén, sőt, pont, hogy megvan a plusz erő a megindulásokhoz, és így elvileg még robbanékonyabbnak kell lennie az embernek(persze a genetikai határokat nem lehet kitolni). De akár ez még visszavezethető a lustaságra is, ami Benzemára nagyon vall, plusz munkával ezen rengeteget lehetne javítani. De ez már off.MyStiQ írta:fel nem tudom fogni, hogy melyik okos ember ötlete az, hogy minden egyes játékosunkat felpumpáljuk. Az izom nem gond, de elnézve a játékosainkat, itt bizony nem csak izom megy fel rájuk. Benzema rohadtul belassult, de például James is kicsit kerekebbnek tűnik, hogy mondjuk korábbról Sneijdert ne is hozzam fel
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 1., hétfő 13:06
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem