carvajal--------------pepe----------ramos---------marcelo
Illara
Modric------Kroos
Isco/Benzema
Bale----------------------------------------Ronaldo
én ezt nyomatnám orrba-szájba, Isco-benzema tkp-ként funkcionálna
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. szeptember 1., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 1., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. szeptember 1., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 1., hétfő 13:03
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 1., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. szeptember 1., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 31., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 31., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. augusztus 31., vasárnap 14:46
Szerintem ez egy jó felállás lenne, az egyik baj az, hogy így Isco meg James mennyit védekezne. A másik Ronaldo sérült és még így is játszani akarna ( nem nagyon érdekli, hogy csak hátráltatná a csapatot, ha nem lenne lába, akkor is pályára lépne,). A profizmusa példaértékű, de ez egy kicsit hátrány is szerintem. A másik probléma Bale. Én azt hittem, hogy majd kipihenten zsír lesz meg minden. Igaz, hogy csak egy meccs ment le, de eddig ez kevésnek tűnik számomra. Reménykedjünk hogy belelendül ő is, mint ahogy a csapat is.___Samy___ írta:egyetlen felállásban tudom elképzelni iscot és jamest
-------------------------iker-----------------------------
-------------pepe--------------ramos-------------------
----carvajal------------------------------marcelo------
----------------modric--------kroos--------------------
-------bale---------------------------------isco---------
-------------------------james---------------------------
------------------------benzema-------------------------
de akár isco meg james helyet is cserélhet
csak ugye ezzel az a baj, hogy nincs cr, olyan meg nem igazán lesz
végre volt egy jól muzsikáló kpn-k, jöttek is a sikerek, erre szét lett kapkodva az egész, amivel még önmagában nem is lenne probléma, de a harmadik ember kiléte vagy nincs meg, vagy nem megfelelő
ha nem hozzuk minimum pogbát, akkor bajok lesznek
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 31., vasárnap 14:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 31., vasárnap 14:27
na igen. aztán jövőre ha megy Iker akkor lesz egy konzervált, bizalmát vesztett Navas, és hozni kell valakit..nála sok jobb nincs elérhető a piacon, szóval max ilyen Kiko Casilla jöhet mondjuk..aztán gondolom versenyeztetés. de necces ez az egész szituR.M.C.F írta:Navas kapni fog 6 meccset az évben főleg hurkalevek ellen a kupában.
ennyi ez a sztori. ez nem navasrol és Dl ről szólt.....ezek kizárólag Ikernek készítettek elő a lehetőséget.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 31., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 31., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 13:26
Hát,láttam én tőle nagy baromságokat már,nálam olyan Romero 2.0 ...nagy bravurok,óriási hibák....nem értek egyet, navas messze jobb és éhesebb lopezmél és casillasnál is.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 31., vasárnap 13:19
nem értek egyet, navas messze jobb és éhesebb lopezmél és casillasnál is.morientes írta:Az a baj hogy K.Navas se jó...aki jó volt,az meg elment...a kapus dologba nem mentél bele, én se mennék, szerintem tudjuk itt mindannyian mi lenne jobb a klub számára, de vannak szempontok úgy tűnik, amik ezt felülírják..

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:50
Az a baj hogy K.Navas se jó...aki jó volt,az meg elment...a kapus dologba nem mentél bele, én se mennék, szerintem tudjuk itt mindannyian mi lenne jobb a klub számára, de vannak szempontok úgy tűnik, amik ezt felülírják..

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 31., vasárnap 7:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 31., vasárnap 4:21
Persze mehetne előre, csak olyan gyöklassú a gyerek, hogy fordulni még nem láttam csak kanyarodni.Banán írta:Szerintetek az milyen lenne, ha Bale menne vissza DM helyére és az ő helyét James venné át a jobboldalon? Mehetne előre úgy mint DM anno.

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 31., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 31., vasárnap 0:02
Az biztos, de szerintem kicsit sok lenne, ha mindhárman egyszerre lennének a pályán. Maradjunk csak a jól bevált 4 védős rendszernél.RealMiki írta:Varane-Pepe-Ramos trió egyedülálló minőséget jelent.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem