a digisek közt elég sok a leszarom figura.dannen írta:ez a digi egy rohadt tróger szemét társaság. már vagy 2 hete szarakodik a netem, elegem lett, hibabejelentés náluk és szerelő kérés. fel is hívott a szerelő tegnap, hogy mikor jó nekem. ma reggel 9 órát beszéltünk meg, emiatt vettem ki szabadnapot. 12 óra 40 perc van és még mindig nem jött. hívtam a digit 10 után (mert persze a szerelőt nem lehet hiszen magánszámról keresett tegnap, hogy egyeztessünk) hogy mi a helyzet, azt mondta a manus, hogy várjak biztos valami csúszás van. délben már elég ideges lettem, megint felhívtam, hogy most azonnal értekezzen a szerelővel, mert 3 órája várok rá. és akkor jön a duma... nekik nincs közvetlen kapcsolatuk a szerelővel, nem tudják a számát se , annyit tehet, hogy küld egy megjegyzést a hibabejelentéshez, amit remélhetőleg egy óra múlva meg is néznek és kiderítik mi történikna itt borult a bili nálam, komolyan mi ez, hogy még azt se tudják mi van a szerelőjükkel? még nem is az, hogy nem jön pontosan, mert mindenkinek közbe jöhet valamit, de hogy nem tud rám csörögni, hogy figyelj már haver ne haragudj vonzóbb volt a sarki kocsma majd később megyek?! arról meg ne is beszéljünk, hogy a digisek gyakorlatilag SEMMIT nem tudtak segíteni és most elbaszhatom erre az egész napom, ha egyáltalán jön ma. ők adnak szar netet két hete és annyit nem tud mondani, hogy hol van a szerelője vagy mit csinál épp, GG
de csak érjen ide, ki nem engedem amíg meg nem csinálja ezt a fost. jó érzés volt leírni
minket 2 perc alatt lerázott az egyik, hogy miért nem lehet tányért rakni a ház bármely pontjára (árnyékolás,fák,rossz fele néz,stb) és mivel itt nincs kábeles, ezért nem lehet digink.
aztán pár hét múlva a szomszéd beköttette, gyakorlatilag ugyanazon kondíciók mellett, és áthívtuk a szerelőt (egy másik fazon volt), mondta, hogy persze, semmi akadálya nem lenne.
az más kérdés, hogy várnunk kell még, hogy a helyi kábelszolgáltatóval valami hűségidő lejárjon, és majd csak ősszel tudjuk bekötni elvileg, de maga az elv, hogy az egyik lerázott gyorsan, hogy ne kelljen dolgoznia, vagy nem tudom.
arról a tirpákról inkább nem is beszélek, aki keresztanyáméknál jött valamit állítgatni a beltéri egységben, és végig csasztatott bakancsban az egész házon, úgy, hogy MEGKÉRDEZTE mikor jött be, hogy a cipőt hol teheti le.
de erről jut eszembe, itt olyasmi volt tavaly, hogy a pap elfelejtette a temetést, és mikor már kezdte a gyásznép unni a várakozást és a telefont sem vette fel, páran az elhunyt családtagjai közül kocsiba ültek, és elmentek hozzá.
kopogásra nem jött ki, de látszott, hogy otthon van, ezért a nyitott ajtón bementek, a pap meg alsógatyában ült a fotelben és nézte a meccset.
az mi már.