HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. szeptember 1., hétfő 8:37
Nem lenne rossz csapatunk alapból, ha még két emberrel ki tudnánk egészíteni a keretet.. Tegnap sem volt baj, vágtunk 2 gólt, kapufát, ziccereink voltak, csak nem mentek be. Utána ellazultunk, elhittük, hogy vége a meccsnek, vagy egy-két ember nem is ellazult, hanem túlpörgött (pl. Carvajal).
Pepének és Ramosnak nem mutogatnia kellett volna a kp-nak, hogy legyen szűkebb a terület, hanem a saját embereiket felvenni és azokkal foglalkozni. Főleg Ramosra igaz ez, inkább ne fejelt volna gólt, de akkor ne is kapjunk róla hármat.. Marcelo az első félidőben jó volt az előre játékban, a másodikban ez már teljesen eltűnt. Carvajalt már írtam, túlpörgött, nem volt jó tegnap. Iker a gólokról nem tehetett véleményem szerint.
A Modric, Isco, Kroos hármas ebben a formában kevés lesz viszont a középpályán. Iscoba bele kell verni, hogy a foci csapatjáték és nem baj, ha egy-egy jó csel után nyom egy passzt a társaknak. Modric a második félidőre eltűnt, mintha fent sem lett volna, jogos volt a cseréje. Kroos hozta nagyjából a szokásos eddigi meccseit, bár talán ő sem volt annyira hatékony, illetve a helyzetét illett volna beverni.
Bale, Karim, James hármas közül kiemelkedőt egyiktől sem láttunk.. Az első 20. percben Bale még jelezte, hogy a pályán van, szépen értékesítette a helyzetét, de utána ő is eltűnt, a két kolléga meg szinte ott sem volt..
Hibás döntésnek tartom James és Isco egyidejűleg történő játszatását, mert így a második félidőre nem tudott érkezni előre ember.. Ha már Khedira itt ragadt, őt kezdettem volna (más nincs..) James helyett, így Isco egyel feljebb kezdhetett volna. Talán stabilabb lett volna a középpálya.
Ki kell értékelni a tegnapi meccset, főleg abból a szempontból, hogy milyen variációs lehetőségeink vannak, ha valaki kiesik.. Nem tudom mi lesz ma, de tartok tőle, hogy érdemi érkező már nem lesz.