ziro4vr írta:modric most gyengébb periódusban van, de attól még alap. isco viszont nem bizonyított még, felelősségvállalásban, döntéskészségben nem fejlődik, úgy meg nehéz, pláne ha nincs mellette egy old spice reklámos negró
de legalább nem ijed meg és nem zavarja a labda.
ahogy ma jamest zavarta.
hát rossz volt nézni, főleg hogy ugyanúgy húzta vissza a balosra a labdát ha véletlenül úgy jött ki hogy jobbal bele kéne érnie mint mesut.
az a baj hogyha nincs cristiano akkor a csapatba nincs átütőerő, ha lett volna ronaldo ő 0-2nél beveri a harmadikat és nincs miről beszélni, végig néztünk volna valószínűleg egy tök unalmas meccset ahol a sociedad nem hiszi el mi meg már leszarjuk.
de eg csatár kell ,mert karim borzasztó. borsócska félmegoldás lenne, de legalább kicsit érezné benzema hogy nincs bérelt helye... falcao lenne a tökéletes megoldás.
azzal se értek egyet hogy nem tudtuk uralni a kp-t, megnézni ezt a kp-s sort egy ronaldoval. meg itt az egész csapat szarul védekezett, az mindegy hogy pogba vagy isco kezd ha az ötösön belül egy játékos átveheti a labdát egy szöglet után -még ha kézzel is- és utána még van ideje ellőni, akkor tökmindegy hogy isco vagy pogba vagy reus vagy hazard.
elfogult vagyok iscoval, de szerintem ma ő volt a legjobbunk elöl, próbálkozgatott, persze sokszor hozott rossz döntést de benne legalább volt valami kis szikra, valami kis esély hogy hátha majd most történik valami átütő.
benzema aludt szokás szerint, bale szerintem meglőtte itteni karrierje legszebb gólját nekem ez tetszett a legjobban de után bujkált, rodriguez nagyon rossz volt megint, olyan félénk volt mint a sevilla ellen..
ramos meg veszélyesebb kh-knt amikor néha felmegy mint benzema. és ez kurva idegesítő.
borsócska legalább a kapu elé faszán érkezik, és a 16oson belül ha ívelgetünk -márpedig ma se volt más "választásunk"- akkor jobb mint benzema. meg ha már valaki olyan van elöl aki küzd meg hajt meg van némi köze a focihoz azzal most előrébb lennénk mint karimmal.