Torquemada írta:Zidane lassan a spanyol harmadik osztályból is kiejt. (Úgy látom, amilyen jó focista volt, olyan rossz edzőnek.

Köszi, feldobtad a napom.

Zidane-ról kiderült, hogy rossz edző.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. szeptember 1., hétfő 1:07
Torquemada írta:Zidane lassan a spanyol harmadik osztályból is kiejt. (Úgy látom, amilyen jó focista volt, olyan rossz edzőnek.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. szeptember 1., hétfő 0:59
2 meccset játszott a Castilla, de te már tudod, hogy Zidane szar edző.Torquemada írta: Már a Castillára sem számíthatunk, ugyanolyan szétesett csődtömeg, mint a nagy csapat, amit a licensz nélküli Zidane lassan a spanyol harmadik osztályból is kiejt. (Úgy látom, amilyen jó focista volt, olyan rossz edzőnek. És nagyon jó focista volt.)
ANCELOTTI: látható, hogy a játékosokat nem tudja mivel motiválni. A szezonra a csapatot elfelejtette felkészíteni. A legsúlyosabb hiba pedig az, hogy nem tud normális védekezést betanítani, pedig az emberanyag igenis megfelelő hozzá. Minden meccsen látható, hogy milyen nehéz az ellenfeleket feltörni, illetve azt is, hogy mi milyen elkerülhető gólokat kapunk. Nem ártana elgondolkodni lassan egy Simeone szintű edző beszerzésén, az atma ebben a kérdésben utcahosszal előttünk jár, az eredményét láttuk.
A kevés rúgott gól nem az ő hibája, mivel jelenlegi csapatunkban csatárjáték gyakorlatilag nincs, és Perez újabb embert nem küld neki. Ha CR nem rúg gólt vagy Ramos nem fejel, akkor már általában bajban vagyunk, mivel más nyerőemberünk nincs, akárhányszor 10 millió euróba fájtak is a többiek.
HozzászólásSzerző: Simi » 2014. szeptember 1., hétfő 0:18
Nem lenne semmi gond, ha a keretet vagy az edzői stábot nézem, még mindig bőven a legmagasabb színtű emberek vannak itt (mégha szűk is kicsit a keret).új év új csapat temetés. ...mint minden évben.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajrá fiúk! !!!!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 1., hétfő 0:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:38
A pénz a válasz.Az elmúlt másfél évtizedben nem járt errefelé nála alkalmasabb ember az elnöki posztra, ugyanakkor nála nagyobb kárt se csinált senki. Aki ezt érti...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:34
amíg nem a megfelelő emberek játszanak minden poszton, addig csak bámészkodni fogunk a trófeák után...hunmadridista írta:Valami nagyon nincs rendben a csapaton belül és körül...ez a pályán is meglátszik...ritka az ekkora mértékű visszaesés...tucsoki írta: Ez teljesen nyilvánvaló szerintem. Biztos nem véletlenül jutott eszébe szezonkezdetkor, hogy amúgy lelépne...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:26
Nem nevezném olyan nagy visszaesésnek... Sevilla ellen nagyon jól játszottunk, Atlético szokásos, Granada ellen meg szerintem látszódott a csapaton a 6 nap 3 meccs. A Sociedad ellen is 2-0-ig látványosan, kreatívan és pörgősen játszottunk. Viszont így kiengedni a csapatot régen nem láttam, és miután megkaptuk a harmadikat és negyediket semmit nem tudtunk változtatni, ez a legrosszabb. Már pedig ilyen kerettel, amikor Khedirát és Arbeloát tudjuk csak beküldeni ez nem meglepő...hunmadridista írta:Valami nagyon nincs rendben a csapaton belül és körül...ez a pályán is meglátszik...ritka az ekkora mértékű visszaesés...tucsoki írta: Ez teljesen nyilvánvaló szerintem. Biztos nem véletlenül jutott eszébe szezonkezdetkor, hogy amúgy lelépne...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:20
Valami nagyon nincs rendben a csapaton belül és körül...ez a pályán is meglátszik...ritka az ekkora mértékű visszaesés...tucsoki írta: Ez teljesen nyilvánvaló szerintem. Biztos nem véletlenül jutott eszébe szezonkezdetkor, hogy amúgy lelépne...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:14
Ez teljesen nyilvánvaló szerintem. Biztos nem véletlenül jutott eszébe szezonkezdetkor, hogy amúgy lelépne...beneraul írta:Amúgy Alonso is gyanús nekem, hogy köszöni, ő ebből a vesszőfutásból nem kér. De ez csak teória.
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:03
vagy inkább sír hogy az asszony elvitt mindent, ezt meg majd az új viszi el...L.Miki írta:Eltudom képzelni, ahogy a transzfer után van és megkapta a zsozsót dörzsöli a tenyerét és ördögi kacajt ad elő.revolver írta: a Monaco tulaja élete üzletét csinálta meg
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:01
Eltudom képzelni, ahogy a transzfer után van és megkapta a zsozsót dörzsöli a tenyerét és ördögi kacajt ad elő.revolver írta: a Monaco tulaja élete üzletét csinálta meg
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem