HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:09
Ha minden így megy tovább, Pérez ezt a ciklust sem fogja kitölteni. Szépen lemond, mikor már tarthatatlan lesz a helyzet, miután már szétbarmolt megint mindent. De - ahogy legutóbb sem ez volt- nem ez a legnagyobb baj, hanem, hogy aztán kapunk a nyakunkba egy újabb tehetségtelen senkiházi Calderónt, aki még mélyebbre visz egy ócska demagóg "nem sztárok, hanem csapat" koncepcióval. Az lesz a szép, ha mellé tv-s közvetítési díjak egy része is kiesik, meg itt állunk megfeneklett stadionprojekttel. Na, azt nem tudom, rajta kívül ki tudná megoldani. Kétszer konszolidált úgy, hogy mindkétszer BL-győzelem lett belőle. Az elmúlt másfél évtizedben nem járt errefelé nála alkalmasabb ember az elnöki posztra, ugyanakkor nála nagyobb kárt se csinált senki. Aki ezt érti...
Én azt mondom, ha legkésőbb télen nem lesznek legalább ideiglenesen befoltozva a lyukak, csúnya vége lesz, addig akár ki is lehet bekkelni valahogy egy jó adag mákkal (bár a mait elnézve...), hogy teljesen összeomoljon a ház. De nem igaz, hogy megint itt tartunk.
Mendes meg kereshetne magának valami tisztességes hivatást.
Amúgy Alonso is gyanús nekem, hogy köszöni, ő ebből a vesszőfutásból nem kér. De ez csak teória.