besteve7 írta:TheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
Hát te sem sokat fociztál, már ne haragudj, de ez az edző dolga, általában már meccsek előtt leosztják ki kire vigyáz ilyen helyzeteknél

De igen ez is Casillas hibája, szöglet előtt mindenkit vigyen oda egyesével az embere mellé, és hívja fel a figyelmüket, hogy az ellenfél mozogni fog ne aludjál el legyél szives
Közben Benzema csak a szokásos.

Nem kell csatár, minek, ja de Chicarito

nem azt se tudom mi az a foci...

jó isten

és beviszi az edző a jegyzőkönyvet, hogy te Sanyika, akkor a tied a 17es játékos, de ha ő nem jön fel fejelni, akkor fogd a 4est, de Zolika fogd a 6ost, stb... hol van ez így?

nálatok mennyei megyei 5-ben?

mind1 is, mert marha jót nevettem rajtad

nem azt mondtam, hogy egyesével kell odavinni az embereket, mert nem mindenki balfasz, de aki nem talál magának embert, annak kellene, hogy szóljon, vagy épp Ramosnak, de Ramos aki leginkább nem találja az embert....így maradt casillas, de persze én hülye vagyok