Nem is tudom mikor életem át utoljára ekkora szart..
HozzászólásSzerző: teszler » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
na majd te is szépen belátod ha szezonba kapunk kb 15gólt szögletbőlbesteve7 írta:Hát te sem sokat fociztál, már ne haragudj, de ez az edző dolga, általában már meccsek előtt leosztják ki kire vigyáz ilyen helyzeteknélTheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.De igen ez is Casillas hibája, szöglet előtt mindenkit vigyen oda egyesével az embere mellé, és hívja fel a figyelmüket, hogy az ellenfél mozogni fog ne aludjál el legyél szives
![]()
Közben Benzema csak a szokásos.Nem kell csatár, minek, ja de Chicarito
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
ziro4vr írta:menj a wcre és intézd elcrladecima írta:Chicarito![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
szerintem elnézted, 4-2 nekikBuitre írta:megérdemli a Real, jobban akartak
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:50
Ahogy Zurutuza...ziro4vr írta:ez a Zubi Karaj is tipikus ellenünk élete me ccsét hozó faszi lesz
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:49
elég lett volna annyit írnod h Pogba1 Napunk van venni egy négert aki fut a többi suttyó helyett, aki beleszarik az egész csapatvédekezésbe.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
menj a wcre és intézd elcrladecima írta:Chicarito![]()
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
Hát te sem sokat fociztál, már ne haragudj, de ez az edző dolga, általában már meccsek előtt leosztják ki kire vigyáz ilyen helyzeteknélTheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
Itt az élő példa,hogy sajnos lehet. Ilyen a foci,ez benne van. Én sem örülök,mert tény hogy szégyen 0-2-ről bukni,de ez van,elbaszták a fiúk, 36 meccsük van kijavítani a hibát.Remy írta:
Lehet bukni meccset, de nem 0-2-ről.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:48
Sőt menjen oda és mint az oviban az ovónéni fogassa meg a kezét is az embereknek, hogy meglegyenek a párokTheBull6 írta:értem én hogy san iker meg stb, de nem gondoljátok, hogy a kicseszett kapusnak kéne elosztani az embereket a szögletnél ha más nem képes rá? meg főleg csapatkapitány, ne hogy már ha odaszólna, hogy héééééé marci ott egy üres ember, vagy te pepe lépjél már egyet hátrébb, leszarnák a srácok....azért ezt ne etesse meg velem senki....oké, hogy áll, ha már nem mer kijönni, amit meg is értek, mert nem érzi, de legalább pofázzon és ossza el az embereket, ha már balfaszok vagyunk és nem találjuk meg őket magunktól.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. augusztus 31., vasárnap 22:47
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem