morientes írta:
Ja,vagy húzzon fel egy csíkot,mindegy de tegye a dolgát,azt amiért fizetik,mert lehet itt Balet savazni,akiért amúgy magam sem vagyok oda,de az legalább csinálja amit tud,amiért ide lett hozva,de Hamesz nemtom mit akar,azt meg már előbb sem értettem mit keres itt...
Először jönnek azzal hogy nem a posztján játszik...hát most ott játszik,de én ebből nem veszek észre semmit.Az van bazmeg,hogy megint van egy ügyeletes kiskedvenc,aki ha egy értelmeset rúg a labdába,akkor felistenítjük az űrbe,ha meg szar,akkor meg mindenfèle kifogással védelmezzük...
Jajj ne legyél már ilyen gonoszka
Elzavartuk a nagyképű pénzéhes (jajj bocsánat minden megbecsülésünk ellenére sem tudtuk itt tartani) Di Mariát.
Hála az égnek a vén (x)alibi Alonso is lekoccolt most már minden akadálya elhárult, hogy jók legyünk.
De sebaj mert legalább a csatárposztot megoldottuk a MU-tól ki tudja miért kijebbrudalt Csikárítóval (biztos nagy zseni a srác ha VG-nek nem kellett, hát mondjuk 15 meccsenként valszeg ő is pöttyint 1 gólt

) ez a szerencsénk na meg a kp-t vagy támadósort vagy kitudja hova is jött a zseni James akivel pótoltuk DM-t akinek olyan de olyan bal lába van.... ááá tudjátok mit fogjuk az egészet Casillasra :Đ