Várjámá,Dinho nem indiába ment kígyót bűvölni?hehe írta:amúgy patot hozzuk 15 milláért, meg ronaldinhot ingyen.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 18:23
Várjámá,Dinho nem indiába ment kígyót bűvölni?hehe írta:amúgy patot hozzuk 15 milláért, meg ronaldinhot ingyen.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. augusztus 31., vasárnap 18:09
Pontosabban hivatalosan tagadta, hogy a Tweet egyáltalán létezett. Pedig létezett, de ezt már persze senki nem bizonyítja (kivéve mondjuk ez az oldal, ahol automatikusan befűzi az illető új tweetjeit, a törlést viszont már nem veszik figyelembe, így ott maradt)Banán írta:hivatalosan tagadta hogy ő tette volna kiMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 31., vasárnap 18:04
hivatalosan tagadta hogy ő tette volna kiMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 31., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 31., vasárnap 18:01
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 31., vasárnap 17:55
Én is, elhiheted. Pláne azok után, hogy én már tavaly nyáron is egy Falcaot akartam a csapatba.wZoLee7 írta:én is meglepődnék ha azok után nem ő lenne...de ha valami csoda történik és a mexikoi jön helyette hát én tökön szúrom magamMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 31., vasárnap 17:50
én is meglepődnék ha azok után nem ő lenne...de ha valami csoda történik és a mexikoi jön helyette hát én tökön szúrom magamMatt009 írta:Egyébként nyugalom, Falcao lesz ebből, a tegnapi twitter üzenet ezt biztossá teszi. Azért kellett leszedni a hírt a twitterről, mert a Real csak ma este a meccs után akarja bejelenteni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 31., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:57
Na akkor fejeztem be nézni a Real meccsekethehe írta:amúgy patot hozzuk 15 milláért, meg ronaldinhot ingyen.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:56
1 év kölcsön a megoldás.sentry írta:Az a baj az ilyen másodvonalas gyerekekkel, hogy megvesszük drágán őket (valós árukhoz képest főleg) és utána meg vagy nagy nehezen nagyon olcsón tudjuk eladni őket, vagy rajtunk rohadnak évekig mint az a s![]()
![]()
![]()
Khedira....
Inkább maradtunk volna kevesen. Rendesen felb_szott ez a hír, főleg hogy Falcao-t már szinte tényként kezeltem.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:28
Ezzel egyetértek, Reus még hoznák is fölösleges lenne, pedig mi még kevesebben is vagyunk elől mint ti..dannen írta:jó, jó ez a reus, de hova? minek? most komolyan azt nyomjuk, hogy minden sztárt megveszünk aki elérhető aztán majd felküldjük őket valahogy, tök mindegy , hogy nem a posztjukon játszanak..? inkább chicharito viccen kívül.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:25
Ha jön Reus, akkor 2 lehetséges verziót látok:dannen írta:jó, jó ez a reus, de hova? minek? most komolyan azt nyomjuk, hogy minden sztárt megveszünk aki elérhető aztán majd felküldjük őket valahogy, tök mindegy , hogy nem a posztjukon játszanak..? inkább chicharito viccen kívül.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:23
Ja, katasztrófa.Katasztrofa....nem sok jo jel van az idenyre nezve.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:23
így is van.MOnjuk érdekes ezt tőled hallani, aki folyamat azt hangoztatja, hogy nem padra kell igazolni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 31., vasárnap 16:23
egyiknek sincsDupla D írta:Falcaonak vagy Hernandeznek van EU-s útlevele?
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem