morientes írta:Hogy lehet azt követni?Akik követték az MB1-et azok igen! :)Sztm azzal vallatja a CIA a terroristákat guantanamon...:DNa de ez már off

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 31., vasárnap 13:25
morientes írta:Hogy lehet azt követni?Akik követték az MB1-et azok igen! :)Sztm azzal vallatja a CIA a terroristákat guantanamon...:DNa de ez már off
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:54
Hogy lehet azt követni?Akik követték az MB1-et azok igen! :)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:49
Mondtam én, hogy mindenki szurkol neki?Engem pl teljesen hidegen hagy.Az a tegnapi hiba még a megyeibe is amatőr volt,nemhogy a PL-ben...
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:42
Engem pl teljesen hidegen hagy.Az a tegnapi hiba még a megyeibe is amatőr volt,nemhogy a PL-ben...Szerintem természetes, hogy a legtöbben szurkolnak neki!:)
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 30., szombat 22:15
Nyiss, de csak hehének adj hozzáférést, mert különben rengeteg zöld melód lesz. Legalább lenne egy a Raúl topikhoz hasonló topik az előző oldalról.Realista24 írta:Nyissak Pato topicot?
(hehe ne válaszolj)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 30., szombat 22:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 30., szombat 21:22
De ez tényleg így van, adom!doncsontos írta:Realista24 írta:Nyissak Pato topicot?
(hehe ne válaszolj)
kicsit azért ez már tényleg beteges. akármelyik topikba benézek valahogy pato neve mindig ott van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 21:18
Mindig van egy okos, aki felhozzadoncsontos írta:Realista24 írta:Nyissak Pato topicot?
(hehe ne válaszolj)
kicsit azért ez már tényleg beteges. akármelyik topikba benézek valahogy pato neve mindig ott van.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 30., szombat 21:15
Realista24 írta:Nyissak Pato topicot?
(hehe ne válaszolj)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 30., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 30., szombat 21:13
Lehet azon vitatkozni, hogy ki a jobb játékos vagy ki a rosszabb. Egyrészt nem az a poszt, másrészt pedig hehe te egy olyan játékos mellett kardoskodsz, aki semmit nem tett le az asztalra az elmúlt években. Volt egy nagyon jól indult karrierje, de már lekerült a térképről. Egy nagy nulla a Patód. A válogatottnak sem kell már. Lehet az ilyen bármilyen tehetséges, a pályán annyit mutat, mint itt a legtöbben a Mennyeiben.hehe írta: sztem maradj akkor a fradinál vagy menj horgászni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 21:13
te szoktad őt ronaldohoz mérni.hehe írta:a sérülésekről meg biztos ő tehet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 30., szombat 21:09
sztem maradj akkor a fradinál vagy menj horgászni.Ferencváros írta:Háááát....hehe írta:mindjárt az jön, hogy besic jobb játékos, mint pato![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 30., szombat 21:08
Háááát....hehe írta:mindjárt az jön, hogy besic jobb játékos, mint pato![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 30., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 30., szombat 21:05
te hol voltál az első 3 milanos évében csipkerózsika?Ferencváros írta:Állítólag a costaricai srác győztes gólt lőtt ma.hehe írta:ja tehát ez a mérce?![]()
azigen.
akkor mondd már meg mi a helyzet azzal a görbelábú costaricai középpályással, nem hallottam róla már egy ideje.
meg érdekelne a mexikói jobbhátvéd sorsa is.![]()
Amúgy csak azt akartam éreztetni, hogy Pato sem egy "megasztár" mégis úgy beszélsz róla
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 30., szombat 21:04
Állítólag a costaricai srác győztes gólt lőtt ma.hehe írta:ja tehát ez a mérce?![]()
azigen.
akkor mondd már meg mi a helyzet azzal a görbelábú costaricai középpályással, nem hallottam róla már egy ideje.
meg érdekelne a mexikói jobbhátvéd sorsa is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 30., szombat 21:02
ja tehát ez a mérce?miért, pátinnyó hány vb-n játszott?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem