HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 31., vasárnap 3:53
Carlo védelmére szóljon, - akit eleinte teljes mértékben elleneztem -, hogy semmi, tényleg semmi beleszólása nincs a Real Madrid keretébe, de tényleg.... maximum az, hogy ki az a tehetséges fiatal játékos aki felkerülhet, vagy sem.... (ebben is kételkedem).
Én Real Madrid szurkoló vagyok, nem tegnap óta, de Ancelotti-t bohócnak nevezni, miközben Perez ugyan abba a hibába esik mint első regnálása folyamán, hát, nem tom.....
Próbálom nem megkérdőjelezni egyes igazolások szükségességét, de tegye mindenki a szívére a kezét, egy választ várok:
Pl. James létszükség volt ~80 millióért, miközben Jesé/Isco/(DM)/Illarra/Khedira simán lehozta volna a "posztját" (Jesé miatt idézőjelbe téve)? Esetleg ezt Ancelotti kérte? Ahogy Xabi távozását is, miután egészen eddig marasztalta? Ugyan, szemeket kinyitni, fáj ezt leírni Madridistaként, de Perez sem annyira tökéletes mint azt hisszük, vagy próbáljuk hinni...
Korábban leírtam mit vártam az idei kerettől, röviden-tömören: maximális harmóniát, a keret bővítését minőségi játékosokkal (pl. Kroos nagyon-nagyon Ok volt), és.... ööö... ne is menjünk tovább, kb. ennyit. Mert nem volt többre szükség. Helyette igazoltunk egy marketing ászt, aki azért a közelében nem jár a MU utolsó évében lévő CR-nek, mégis közel annyi adtunk érte.... mezeladás? amit cáfolt az adidas? na menjetek már.... Bízom benne hogy kellemes csalódást okoz, de alapjában véve kellene kezelni a problémát. Probléma? Perez. Aki fiatal nem biztos hogy érti, aki pedig ismeri a Real történelmét, az tudja, hogy Ő bizony egyszer már megjárta ezt az utat. Bukó. Szépíthetünk itt mindenféle "hihető", vagy "hihetetlen" Di María fizetés féle hírrel, de..... A korábban emlegetett "maximális harmóniát" fel sem merem hozni.