HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 30., szombat 21:29
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. augusztus 30., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 30., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 30., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 30., szombat 20:47
Ez a lényeg... szenved ott, hát nem is a posztja. Di María is csak az adottságai miatt volt jó azon a poszton, meg hát a szíve mindig vitte előre. De Hameszt vétek lenne elpazarolni azon a poszton, egyértelműen a támadórészlegben kell elképzelni a jövőjét. Ráadásul nem is 20 millió volt, hogy minden mindegy alapon majd beletanul.realfan91 írta:Középpályán meg ne erőltessük már szerencsétlent...
Nem, azért kellett elhagynod, mert egy elkényelmesedett, motiválatlan játékos lett belőled, és basztál megküzdeni a helyedért, inkább jellemtelenül leléptél. Ráadásul nem is Bale posztján játszott. Tényleg az elmúlt évek legnagyobb üzlete volt 50-ért elpasszolni.“Madridban gyakran játszottam a jobb oldalon. Szerettem ott játszani, de Bale érkezése után nem maradt ott helyem és ezért el kellett hagynom Madridot”- nyilatkozta Özil. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 30., szombat 20:46
bélának még adnék egy kis időt, csak hozott 2(másfél) kupát a góljaival, még ha a játék alább is fagyott, de ha marad a dolog, akkor egyértlemű hogy a féllábú ronaldo is többet érne, de azért már nem bírna alapkezdőként évi 60 meccsen, és mindenképpen nyugodtabb lennék, ha lenne egy Reus is fegyvernek a szélre, mert IGAZI szélsők terén se vagyunk fullon.Galacticos írta:én előbb tartanám meg cr-t ígyis mint a walesi imitátorát.TheBull6 írta:reus még nem is annyira fontos idén, tökre kiegyeznék vele ha csak jövőre jönne, CRnek sajnos annyi lassan
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 30., szombat 20:41
igen egyébként...Nálam egyértelmű lassan, hogy Bale pad, és James a kezdőbe. Középpályán meg ne erőltessük már szerencsétlent...Mike írta:bale helyén, jobban járnánkGalacticos írta:egyébként ha jönne falcao meg pogba akkor james?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 30., szombat 20:40
Vele úgyis jóban vagyunk, sok pénzt köszönhet nekünk, Di Maríát is szépen elboltoltuk, biztos nem 2 fillér esett le neki, meg amúgy is csomó ügyfele van nálunk, csak meggyőzi Falcaot.Realista24 írta:MENDES
Én is így vagyok vele, utóbbi időben megkedveltem. Tökéletes kiegészítő ember szerintem, konstans hozza a szintjét, nem hullámzó a teljesítménye. A rotáláshoz miatt is hasznos lenne, ha maradna. És mégis csak Madridista, nem holmi zsoldos katona.Galacticos írta:én nagyon bírom a tagot, remélem marad.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 30., szombat 20:38
Hát SAFra szerintem szava nem lehet senkinek...Miután látjhatjuk, hogy mi lett miután elhagyta a MU-t. Hihetetlen az a pali, egy középszerű kerettel volt mindig ott a topon. (Legalábbis az elmúlt évekre ez igaz)TheBull6 írta:falcao és reus és pogba kell, aztán csók, kész a keret egy jó időreGalacticos írta:oké sokan nem akarjátok falcaot.
de valaki mondja már el hogy reusszal mégis mi lenne jobb?
támadó játékos aki nem csatár, ebből meg van egy pár a keretbe már. nem is értem minek de legfőképpen hova akarjátok?
akkor kéne ha nem lenne itt bale.
pogbát adom őt hozni kéne falcaoval együtt.
falcao egyértelmű hogy kell, mert benz elémögémellé kell egy csatár, akinek az a posztja.
reus még nem is annyira fontos idén, tökre kiegyeznék vele ha csak jövőre jönne, CRnek sajnos annyi lassana helyén tökéletes lenne, mert azért szélsőként Reus jobb Jesénél, Jamesnél, Isconál. Ezt szerintem azért alá lehet írni. Egyedül Jesé akiben van akkora potenciál ezen a poszton, hogy nagyot robbantson, a másik kettő meg szerintem maga sem tudja, hogy ő tkp, szélső, kkp, vagy hamiskilences, vagy mi akar lenni.
![]()
pogba meg hát...![]()
![]()
sajnos nagyon kérdőjeles a srác, potenciál megvan, tehetség is, minden, csak sajnos a butaság is :\ de ha nálunk meg levetkőzné, akkor meg SAF lenne a világ legsz*rabb edzője, mert hogy nem vette észre a srácban a lehetőséget. Mondjuk SAF már így is az, hát elengedte Pikét, a világ legjobb védőjét![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 20:38
zizouuuuuu.TheBull6 írta:ajnos nagyon kérdőjeles a srác, potenciál megvan, tehetség is, minden, csak sajnos a butaság is :\
én előbb tartanám meg cr-t ígyis mint a walesi imitátorát.TheBull6 írta:reus még nem is annyira fontos idén, tökre kiegyeznék vele ha csak jövőre jönne, CRnek sajnos annyi lassan
én nagyon bírom a tagot, remélem marad.Sierra írta:Távozó talán nem lesz, de Arbeloa még meglephet minket... Mit gondoltok, távozik ő is last minute?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 30., szombat 20:36
falcao és reus és pogba kell, aztán csók, kész a keret egy jó időreGalacticos írta:oké sokan nem akarjátok falcaot.
de valaki mondja már el hogy reusszal mégis mi lenne jobb?
támadó játékos aki nem csatár, ebből meg van egy pár a keretbe már. nem is értem minek de legfőképpen hova akarjátok?
akkor kéne ha nem lenne itt bale.
pogbát adom őt hozni kéne falcaoval együtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 20:32
Úgy fogalmaznék, hogy Falcao távozás biztos.Na akkor Falcao érkezése borítékolható, biztos, hogy ezért maradt ki a Lille elleni meccsből, mi másért hagyták volna ki?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 30., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 20:29
igen tudom.Mike írta:bale helyén, jobban járnánkGalacticos írta:egyébként ha jönne falcao meg pogba akkor james?![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 30., szombat 20:27
bale helyén, jobban járnánkGalacticos írta:egyébként ha jönne falcao meg pogba akkor james?![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: mohaola » 2014. augusztus 30., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 20:21
https://www.youtube.com/watch?v=vg92bibt2YEhehe írta:itt is van az új avataromToti írta:na gyerekek.
mit mondok már 2 hete?
robbani fog az utolsó órákban a falcao biznisz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 20:19
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem