Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát mi van itt kérem szépen? 0-0? Hajrá sárgák!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
pedig egy braziltól elvárhatná az ember hogy szépen alábök és bepörgeti a földön fekvő ember fölött, de nem, nejmi szépen oldalba rúgtaBBeno írta:milyen okos ez a neymar![]()
:d
![]()
![]()

ez a matyiő

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheBull6 2014. augusztus 31., vasárnap 20:25-kor.
milyen okos ez a neymar
:d

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Valamire szükségük lesz, mert borzalmasan játszanakTheBull6 írta:na neymár megjött, nem sokára jön a 11es is![]()

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Messi játszik?
Megint ő lesz az MVP a meccs után?

na neymár megjött, nem sokára jön a 11es is

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Matyiiiiiiiiiii

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez viszont azt igazolná, hogy akkor mascherano valóban vkp lesz inkább.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vagy ne menjunk messzire, amit altalaban szoktak mondani "jatekos temeto "VanillaSky írta:Top játékos vagy sem, annyi bizonyos, hogy annál jobb volt/lett volna, mint amire a katalánok használták. Nálunk az ilyeneket szokták felhozni elrettentő példának holott ők is termelik szépen a tehetségből a tucatot.
+ 1Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?Mascherano: “Nem az én gondom, de szerintem a Real Madrid nagy hibát követett el azzal, hogy eladták Di Maríát. Ő azon játékosok közé tartozik, akiket nagyon szeretek, nagyon hajt, és egyensúlyt ad a támadás és a védelem között. Sok poszton bevethető”.
Persze mert argentin koma....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Top játékos vagy sem, annyi bizonyos, hogy annál jobb volt/lett volna, mint amire a katalánok használták. Nálunk az ilyeneket szokták felhozni elrettentő példának holott ők is termelik szépen a tehetségből a tucatot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mindig is irritált ha valakit túlszopnak vagy leminősítenek,ha songot szar játékosnak mondták volna el,akkor azért szóltam volna,mert nem rossz ő egyébként,de a top focisták azok mások...........ez van. De lehet hogy maga a megfogalmazás nem stimmel valakinél. Mert az hogy topjátékos az nem biztos hogy egyezik mint jelző sokaknál.RMCF nyomjál be kérlek egy fricskát
Egy top játékos az a szűk elit tagja a posztján,és nem egy szezonban,vagy nem 3 db meccsen....egy topfocistához ragaszkodnak, egy topfocistát játszatják,a helye megkérdőjelezhetetlen,folyamatosan magas szintet képvisel,csapata mindig számíthat a tudására és hozzáállására.
A topjátékosok,pl pirlo,sweinsteiger,iniesta,kroos,modric,touré stb (csak középpályásokra bontva, nem elkülönítve)...azokon a posztokon,azok akik a legjobbak.
De mint mondtam korábban,itt volt ebből elég...meg sok másból is,nem fogok többet értelmetlen vitákba belemenni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Az tuti hülyeség, annyiért vette a Barca, kiadna érte ennyit? Játszott egyáltalán 30 meccset a Barcás évei alatt? Jól leépült... RMCF nyomjál be kérlek egy fricskát'shutterisland írta:song egy évre kölcsönbe ment a west ham-hez.
nem tudom, mi igaz belőle, de azt olvastam az egyik fb-s oldalon, hogy 17 millióért vehetik majd meg, ha pedig nem élnek az opciós joggal, akkor 4 millió eurót kell fizessenek a kölcsönért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ott lesznek a tízben...nem erősìtettek rosszul,és nem is kezdték szarul a szezont.Tavaly meg még a kiesés réme is fenyegette őket.Mert egy West Ham-től mit kellene várni? De tényleg...
Nem azt írtam hogy indulnak majd a BL-be...nem így értettem

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
song egy évre kölcsönbe ment a west ham-hez.
nem tudom, mi igaz belőle, de azt olvastam az egyik fb-s oldalon, hogy 17 millióért vehetik majd meg, ha pedig nem élnek az opciós joggal, akkor 4 millió eurót kell fizessenek a kölcsönért.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szánalmas banda az egész...Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?Mascherano: “Nem az én gondom, de szerintem a Real Madrid nagy hibát követett el azzal, hogy eladták Di Maríát. Ő azon játékosok közé tartozik, akiket nagyon szeretek, nagyon hajt, és egyensúlyt ad a támadás és a védelem között. Sok poszton bevethető”.
Mert egy West Ham-től mit kellene várni? De tényleg...morientes írta:Amúgy ahogy az a csapat le lett írva,idén a PL meglepetés csapata lehet...Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem a játékával volt a gond,hanem a magatartásával.Akár tetszik neked akár nem Song a 'Senalos időszakában bizony az egyik legjobb vkp volt.R.M.C.F írta:wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.
Ezt a gólpasszát meg soha nem fogom elfelejteni.

https://www.youtube.com/watch?v=ExPNxsVJA9E
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ok. többet nem jövök. khedira is top volt egyik meccsen Stuttgartban.
szijasztok.
szijasztok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.