Barcában nagyon le volt butítva Cesc, durva. Jól vásárolt idén Mourinho, kíváncsi vagyok ki tudja-e használni.
Húha

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 30., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 30., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 30., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 30., szombat 18:28
Én biztos vagyok benne, hogy lesz az jó kérdés, hogy mikor!Megfogja kapni a lehetőséget, de azért neki is még fejlődnie kell alkalmazkodni!Ha jól tudom viszont az EL(?)+az angliai kupák lettek neki "beígérve", én nem aggódom Momo miatt!szerinted lesz alapkezdő is ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 30., szombat 18:06
szerinted lesz alapkezdő is ?Besic megint csak kispados sajnos...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 30., szombat 18:01
Besic megint csak kispados sajnos...Everton (to face Chelsea): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Barry, McCarthy, McGeady, Naismith, Mirallas, Lukaku.
Everton subs: Joel, Gibson, Besic, Osman, Stones, Alcaraz, Eto'o.
Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Terry (c), Cahill, Ivanovic, Matic, Fabregas, Ramires, Willian, Hazard, Costa.
Chelsea subs: Cech, Luis, Zouma, Drogba, Mikel, Schurrle, Salah.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 30., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 30., szombat 17:45
+Webb és társai, de kétség kívül Ferguson nagyon értette azt a milliőt, valamint az előbb említett bírók előtt is megvolt a tekintélye.Inkább, mióta Sir Alex elhagyta a klubot
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 30., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 30., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 30., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 30., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 30., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 30., szombat 16:59
Inkább, mióta Sir Alex elhagyta a klubot. Ez az ember tényleg nagy edzői kvalitással rendelkezik, mert míg ő képes volt egy noname csürhéből is megmaradni egy bizonyos minőségi szinten, addig a többinek ugyanez nem megy... nem tudják kihozni belőlük a plusz dolgokat... mert nem lehet. Aztán meg már jön is a pánikigazolások és taktikázgatások. Tény, azzal, hogy Ferguson lelépett egy új korszak vette kezdetét a vörösöknek ami korántsem olyan szép és két- három szezonba fog telleni míg sikerül visszatérni az élmezőnybe, ha a vezetőség és az edzői stáb is okos.csabi87 írta:Na ez a kemény.Van Gaal már az elején megmondta, hogy nincs esély a bajnoki címre, csak ehhez tartja magát Ő is meg a csapata is.Nálunk Khedirák miatt sírnak az emberek, a MUnál kb aranyat érne az ember annyira fogalmatlanokkal vannak tele.
![]()
Nem gyengén leépült az MU az évek folyamán.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 30., szombat 16:54
Na ez a kemény.Van Gaal már az elején megmondta, hogy nincs esély a bajnoki címre, csak ehhez tartja magát Ő is meg a csapata is.Nálunk Khedirák miatt sírnak az emberek, a MUnál kb aranyat érne az ember annyira fogalmatlanokkal vannak tele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 30., szombat 16:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 30., szombat 16:32
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 30., szombat 16:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 30., szombat 16:08
Sztm még mindig az,de én nem értek a focihoz,csak szeretem...Szerintem meg aki szerint még Rooney világklasszis és kezdőbe rakná nem ember a földön.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. augusztus 30., szombat 16:06
Soha nem volt megbecsülve. Mindig ki lett dobva a szélre, mert Rooney játszott a helyén(aki 100x szarabb ott). Aztán tavaly meg ugye a nyakára hozták teljesen feleslegesen Matat, így most már semmi játéklehetőséget nem kapott. Pedig ma is de jó lett volna a félidőben ha bejön Mata helyére, aki teljesen formán kívül játszott. Én nagyon sajnálom, hogy elmegy, a dortmundi éveiben nagyon pengén tolta. Remélem újra kiscsászár lesz majd ott, Mikhfsdaksdtariant biztos kiszorítja.dannen írta:van itt valami united szurkoló? őszintén kagawa mit tett, hogy ennyire le van szarva? abba a gyerekbe több kreativitás szorult mint a mostani fél kezdőbe. nem értem.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem