Galacticos írta:nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
Nagyon egymásba folynak a szálak, no de majd remélem kedden lehull a lepel...
Amúgy Heynckes egy s nem kettő. :-)
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 2., vasárnap 21:09
Galacticos írta:nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 2., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 2., vasárnap 21:03
a próféta beszéljen belőled. jobban örülnék neki :-)nekem csak az az érdekes hogy pont kedden beszél heynckess, amikor perezt beiktatják. szerintem ebből jupp lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 2., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 20:11
Szerintem csak annyit jelent, hogy nem fizetünk érte, hanem megvárjuk, míg lerendezi a klubjával a dolgot, megtalálják a helyettesét (Blanc) és már jön is.Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik?
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 2., vasárnap 20:10
Csak szerint egyértelmű ezáltal hogy Heynckes érkezik? Valószínűleg kedden dönt a sorsáról, és pont ezen a napon lesz Perez ceremóniája szóval végre egy jó hír“Ancelotti egy remek edző. Azonban érvényben lévő szerződése van jelenlegi klubjával, amit tiszteletben tartunk” – mondta Florentino Pérez az olasz szakemberrel kapcsolatosan.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 20:00
Az hogy jólérzi magát egy dolog, az hogy eligazolna egy másik. Én is jólérzem magam itthon, a focicsapatban, itt vannak a barátaim meg minden, de ha hívna a Real akkor nem kérdeznék.cart írta:Bale nem az a típus, aki verni fogja az asztalt, hogy eligazolhasson. Ráadásul ki is jelentette, hogy jól érzi magát Angliában. Ha igaz a hír, akkor róla is le lehet mondani.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. június 2., vasárnap 19:33
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 2., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 2., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 2., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 2., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 2., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 2., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 2., vasárnap 18:06
Ezzel könnyen szarul járhatnak. Ha erre Bale bepöccen akkor akár elkezdheti hangoztatni, hogy menni akar. Aztán ha végül ott tartják, lehet nem sül ki semmi jó belőle. Szerintem egyébként jönni fog 60-70 körül, amit sokallok, de kell ő ide, ha már Reus szóba sem jön.Realista24 írta:Közben a Tottenham állítólag megmondja Balenek, hogy ha hosszabbít, ha nem, akkor sem eladó. Ha visszaér a szabiról megmondják neki.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 2., vasárnap 18:05
Így, hogy már nem Mourinho az edző, szerintem megváltoznak a dolgok ilyen téren is. :-)morientes írta: Csak remélni tudom,hogy igazad van,de az elmúlt idők tapasztalatai alapján,nem sok jóra számítok...
Bale-ért kicsengetnek majd 70gurigát,kp-n meg marad a Xabi-Khedira duo...
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 2., vasárnap 18:04
Van azért ebben némi elkeseredettség is.Ez az utolsó alkalom, hogy úgy beszélek, hogy büszkén viselem ezt a címert a pólómon
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 2., vasárnap 18:04
Csak remélni tudom,hogy igazad van,de az elmúlt idők tapasztalatai alapján,nem sok jóra számítok...Ez semmit nem jelent, attól, hogy az újságok nem hoznak ezzel kapcsolatos híreket, attól még folyhat a munka a háttérben, és valószínűleg folyik, és folyni is fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 18:03
Marca, As, mindegyik lehozta. Hiteles. :-) Hamarosan itt is olvasható lesz.Ez a nyilatkozat Arbeloától honnan van? Mert néztem a linket, és ott nem láttam a forrást. Melyik újságnak/rádiónak nyilatkozott, és hozta le az interjút?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem