Szerintem meg aki szerint még Rooney világklasszis és kezdőbe rakná nem ember a földön.coolrob írta:Sztem mi nem ugyanazt a csapatot nézzük, szóval nincs erre mit mondanom.Caraway írta: Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.

Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
Sztem mi nem ugyanazt a csapatot nézzük, szóval nincs erre mit mondanom.Caraway írta: Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.coolrob írta:de nem ám..ziro4vr írta:kíváncsi vagyok mi lesz a felállás ha felépülnek az emberek. szerintem ez a 352 nem járható a pl-ben
4-4-2 esetleg 4-3-3.
De Gea
Rafael - Jones - Rojo - Shaw
Mata - Herrera- Blind - Di Maria
Rooney - van Persie

de nem ám..ziro4vr írta:kíváncsi vagyok mi lesz a felállás ha felépülnek az emberek. szerintem ez a 352 nem járható a pl-ben
4-4-2 esetleg 4-3-3.
De Gea
Rafael - Jones - Rojo - Shaw
Mata - Herrera- Blind - Di Maria
Rooney - van Persie
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ma nézem meg először a Cityt a szezonba. Miért Hart véd Caballero helyett? Ennyire azért nem jó szerintem az angol

Ha negatív akarok lenni, simán LVG nyakába varrnám. Xar taktika, xar felállás, és rossz embereket is játszat, illetve láthatólag a motiváció sincs helyén.. Akiket most láttatok és ilyen xarul játszottak, azok a kövi meccseken ugyanúgy kezdők lesznek és tovább alibiznek.
Ha a pozitívumokat nézzük, akkor elmondhatom hogy Di Maria hosszú távon jó lehet, illetve nem kaptunk gólt és szereztünk egy pontot is idegenben
Végülis azt mondják a végelszámolásnál minden pont aranyat ér
Ha a pozitívumokat nézzük, akkor elmondhatom hogy Di Maria hosszú távon jó lehet, illetve nem kaptunk gólt és szereztünk egy pontot is idegenben

Végülis azt mondják a végelszámolásnál minden pont aranyat ér

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kíváncsi vagyok mi lesz a felállás ha felépülnek az emberek. szerintem ez a 352 nem járható a pl-ben
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
értem, csak amikor meg leigazoltátok őket akkor arról volt szó hogy a világ legjobb szélsőpárosa. és ebből sokan akkor sem engedtek mikor már mindneki röhögött rajtuk.coolrob írta:Kb 10 ből 9 mu szurkoló elzavarná A Valencia, Young párost. (És Nani még talán náluk is rosszabb volt)ateeemadrid írta:Ez a Valencia valami elképesztően nagy szar. Borzalmas. Hogy játszhat egy ekkora senki egy Premier Leagueben? No offense az MU-soknak, de ez számomra óriási rejtély.![]()
A meccs 98%-ában egy sávon fut, ész nélkül, és 10ből 9x belerúgja izomból az előtte lévő játékosba. A maradék 1 az általában 1 alibi visszapassz.
Sajna ez van, ebből kell főzni, nem egy jó érzés hétről hétre őket bámulni, és csodálkozni mit keresnek még itt, de ezzel kell élni..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A MU-s kollegának igaza van annyiból,hogy Mata csak egy vokt a 11-ből...Rooney sem ért semmit ma,ahogy a többi sem,DM még úgy-ahogy...de ha most meg lesérült,akkor sztm LvG magához nyúl...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi a válaszokat.
Ez a MU alapnak jó lesz, cél gondolom a BL pozíció, a mag összeérik, megmarad, aztán a jövő évi szponzorpénzből meg igazolnak megint egy-két nagyot. Remélem Bale lesz az egyik
Ez a MU alapnak jó lesz, cél gondolom a BL pozíció, a mag összeérik, megmarad, aztán a jövő évi szponzorpénzből meg igazolnak megint egy-két nagyot. Remélem Bale lesz az egyik

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kb 10 ből 9 mu szurkoló elzavarná A Valencia, Young párost. (És Nani még talán náluk is rosszabb volt)ateeemadrid írta:Ez a Valencia valami elképesztően nagy szar. Borzalmas. Hogy játszhat egy ekkora senki egy Premier Leagueben? No offense az MU-soknak, de ez számomra óriási rejtély.![]()
A meccs 98%-ában egy sávon fut, ész nélkül, és 10ből 9x belerúgja izomból az előtte lévő játékosba. A maradék 1 az általában 1 alibi visszapassz.
Sajna ez van, ebből kell főzni, nem egy jó érzés hétről hétre őket bámulni, és csodálkozni mit keresnek még itt, de ezzel kell élni..
- BlancoMark
Ezt a gyenge Burnleyt a múltkor a Chelsea olyan simán lépte le, hogy öröm volt nézni, mintha osztálykülönbség lett volna, a MU meg öt értelmes passzt nem tud egymás után megcsinálni ellenük.
- ateeemadrid
Ez a Valencia valami elképesztően nagy szar. Borzalmas. Hogy játszhat egy ekkora senki egy Premier Leagueben? No offense az MU-soknak, de ez számomra óriási rejtély.
Jó lesz Ő ott, csak hát nincs játszótárs. Tucat Maták meg RVPk, kiégett Rooneyk, és ezek még a jobb kategóriába tartoznak.

Semmi különös, de már most volt pár olyan labdája, amit Manchesterben évek óta nem láttak.ON: DM milyen volt?

- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ha DM, De Gea meg 9 Khedira lenne a pályán, lehet, hogy előrébb tartana a ManU.... Bőven a legjobb volt a Manchesterből, csak nem igazán tud kivel zsugázni, a labdáit meg egyszerűen nem tudják levenni.
Realista24 írta:coolrob, figyellek. Ha olvastad az oldalt hónapok óta, akkor tudhatod, hogy egy nem túl kedves moderátor vagyok azokkal, akik csak kóstolgatni jönnek a Realt vagy a szurkolóikat (meg amúgy sem), szóval csak okosan.
ON: DM milyen volt?
Ha bant érdemlek csak nyugodtan!
30-on felül nem káromkodni vagy fröcsögni jövök, ugyanúgy olvastam a ti meccsetek alatt folyó irományokat, mert mióta Roni hozzátok ment követem nagyjából az eseményeket.
Szimplán felháborított hogy kb a 4-5 értelmes játékosunkból az egyiket szólják le pont, mikor épp xar napott fogott ki, de közbe általába 6-7 fogalmatlannal focizik együtt..
7 take-ons attemptedRealista24 írta:ON: DM milyen volt?
1 chance created
1 shot
2 through-balls
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon gyenge a United. Valencia,Young,ezt a két embert páros lábbal rúgnám ki,Anderson is egy vak,Welbecknek is évente 1 jó meccse van. Mata középszerű,ez a bleki nem is tudom kicsoda. Rooney gyakorlatilag osztogat. Szar az egész csapat emiatt a sok középszerű játékos és teljesítmény miatt. Legalább 3-4 igazolás kell még Van Gaalnak. A helyében Hummelsre és Reusra mennék rá,de nagyon keményen.
DM adott egy két jó labdát,volt egy szép megindulása,más nem. A sok vak között kiemelkedett. Elsőre nem volt rossz.
DM adott egy két jó labdát,volt egy szép megindulása,más nem. A sok vak között kiemelkedett. Elsőre nem volt rossz.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
coolrob, figyellek. Ha olvastad az oldalt hónapok óta, akkor tudhatod, hogy egy nem túl kedves moderátor vagyok azokkal, akik csak kóstolgatni jönnek a Realt vagy a szurkolóikat (meg amúgy sem), szóval csak okosan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem szúrtam ki senkit. Mata szerintem túlértékelt. Elég csak megnéznem a spanyolokat, Silva és Isco jobb nála egyértelműen, lehet Cazorla is
Aki ezzel nem ért egyet cáfoljon rám érvekkel a parancsolgatás helyett
Aki ezzel nem ért egyet cáfoljon rám érvekkel a parancsolgatás helyett