Di Maria csináld csak ezt tovább, jól van

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 30., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 30., szombat 14:52
tökéletes első hozzászólás.coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Majdnem olyan jó üzlet volt az eladása, mint Özilé. Pedig mennyit szidták miatta Mourinhot
Olyan ez meccs mintha két kiesés ellen menekülő játszana![]()
Valószínűleg ezért lett 2 évig az év játékosa a Chelseanél, meg az Mu-nál is mióta megérkezett, kiemelkedik mindenben.
Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar![]()
Üllj le, egyes.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 30., szombat 14:52
Megláttad mit írtam és azért regisztráltál?coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Majdnem olyan jó üzlet volt az eladása, mint Özilé. Pedig mennyit szidták miatta Mourinhot
Valószínűleg ezért lett 2 évig az év játékosa a Chelseanél, meg az Mu-nál is mióta megérkezett, kiemelkedik mindenben.
Erre most van egy új taktika, amiben mind a 10 mezőnyjátékos fogalmatlanul tébolyog, és te közlöd hogy Mata xar![]()
Üllj le, egyes.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 30., szombat 14:49
Nem szar , csak szerencsere nem nalunk van.coolrob írta:Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Üllj le, egyes.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2014. augusztus 30., szombat 14:42
Gratulálok hogy ezt 45 perc alapján leszűrtedwxyz írta:Ez a Mata tényleg nagyon túlértékelt játékos
Olyan ez meccs mintha két kiesés ellen menekülő játszana
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 30., szombat 14:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 30., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 30., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 30., szombat 14:33
Én nem szoktam nézni a Manu meccseket....szóval nem tudom, de ez tiszta tizi volt.Galacticos írta:most nem azért de én youngnak azt se fújnám be ha páros lábbal hátulról felrúgnák tiszta ziccerbe.realfan91 írta:Két kézzel fellöki Youngot és semmi. De mégcsak nem is reklamáltak.Sztem az tizi volt.
a barcát megszégyenítő módon színészkedik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 14:31
most nem azért de én youngnak azt se fújnám be ha páros lábbal hátulról felrúgnák tiszta ziccerbe.realfan91 írta:Két kézzel fellöki Youngot és semmi. De mégcsak nem is reklamáltak.Sztem az tizi volt.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 30., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 14:26
hát épp ez az, egy pontos passz alig van, meg normális labdaátvétel főleg ettől a két futóbolondtól youngtól meg valenciától és young ellenünk DUPLÁZOTTBoky írta:úgy, h a 3 gólból 2 casillas lepke volt.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. augusztus 30., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 30., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 30., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 30., szombat 14:21
Egész amcsi tornát ők nyerték nem?Galacticos írta:ezek hogy vertek meg minket?
még ha felkészülési meccs volt, akkor se értem.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. augusztus 30., szombat 14:19
Nyilván. Meg Persienek és Matanak is adott két olyan labdát hogy 100%os ziccerbe kerültek. Csak zárójelben tegyük hozzá.numberone1 írta:Na Angel majd nem golpasszal ajandekozta meg az ellenfelet. Ilyeneket nalunk is hanyszor lattam, h a sajat tizenhatosunknal adta el...
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 30., szombat 14:18
úgy, h a 3 gólból 2 casillas lepke volt.Galacticos írta:ezek hogy vertek meg minket?
még ha felkészülési meccs volt, akkor se értem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 30., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 30., szombat 14:15
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem