pedig egy braziltól elvárhatná az ember hogy szépen alábök és bepörgeti a földön fekvő ember fölött, de nem, nejmi szépen oldalba rúgtaBBeno írta:milyen okos ez a neymar![]()
:d
![]()
![]()

ez a matyiő

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:23
pedig egy braziltól elvárhatná az ember hogy szépen alábök és bepörgeti a földön fekvő ember fölött, de nem, nejmi szépen oldalba rúgtaBBeno írta:milyen okos ez a neymar![]()
:d
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: Wecker » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:18
Valamire szükségük lesz, mert borzalmasan játszanakTheBull6 írta:na neymár megjött, nem sokára jön a 11es is![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 30., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 30., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 30., szombat 18:33
Vagy ne menjunk messzire, amit altalaban szoktak mondani "jatekos temeto "VanillaSky írta:Top játékos vagy sem, annyi bizonyos, hogy annál jobb volt/lett volna, mint amire a katalánok használták. Nálunk az ilyeneket szokták felhozni elrettentő példának holott ők is termelik szépen a tehetségből a tucatot.
+ 1Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?Mascherano: “Nem az én gondom, de szerintem a Real Madrid nagy hibát követett el azzal, hogy eladták Di Maríát. Ő azon játékosok közé tartozik, akiket nagyon szeretek, nagyon hajt, és egyensúlyt ad a támadás és a védelem között. Sok poszton bevethető”.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 30., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 30., szombat 17:06
Mindig is irritált ha valakit túlszopnak vagy leminősítenek,ha songot szar játékosnak mondták volna el,akkor azért szóltam volna,mert nem rossz ő egyébként,de a top focisták azok mások...........ez van. De lehet hogy maga a megfogalmazás nem stimmel valakinél. Mert az hogy topjátékos az nem biztos hogy egyezik mint jelző sokaknál.RMCF nyomjál be kérlek egy fricskát
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 30., szombat 16:31
Az tuti hülyeség, annyiért vette a Barca, kiadna érte ennyit? Játszott egyáltalán 30 meccset a Barcás évei alatt? Jól leépült... RMCF nyomjál be kérlek egy fricskát'shutterisland írta:song egy évre kölcsönbe ment a west ham-hez.
nem tudom, mi igaz belőle, de azt olvastam az egyik fb-s oldalon, hogy 17 millióért vehetik majd meg, ha pedig nem élnek az opciós joggal, akkor 4 millió eurót kell fizessenek a kölcsönért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 30., szombat 16:13
Ott lesznek a tízben...nem erősìtettek rosszul,és nem is kezdték szarul a szezont.Tavaly meg még a kiesés réme is fenyegette őket.Mert egy West Ham-től mit kellene várni? De tényleg...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 30., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 30., szombat 12:15
Szánalmas banda az egész...Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 30., szombat 12:14
ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?Mascherano: “Nem az én gondom, de szerintem a Real Madrid nagy hibát követett el azzal, hogy eladták Di Maríát. Ő azon játékosok közé tartozik, akiket nagyon szeretek, nagyon hajt, és egyensúlyt ad a támadás és a védelem között. Sok poszton bevethető”.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 29., péntek 21:19
Mert egy West Ham-től mit kellene várni? De tényleg...morientes írta:Amúgy ahogy az a csapat le lett írva,idén a PL meglepetés csapata lehet...Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 29., péntek 20:42
Nem a játékával volt a gond,hanem a magatartásával.Akár tetszik neked akár nem Song a 'Senalos időszakában bizony az egyik legjobb vkp volt.R.M.C.F írta:wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 20:31
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem