Más: Az adidas weblapján van egy interaktív részleg, ami a predatorhoz kapcsolódik, baromira eltalálták a németek. A marketinges csapatnak jár egy külön pacsi

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 1., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 1., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 1., hétfő 14:12
Én kérek elnézést hogy megosztottam a véleményem..sentry írta:Nálam meg az veri ki a biztosítékot, hogy folyamatosan fikázva van minden.
Ezen a fórumon, és úgy általában az életben is, annyira kib_szott szánalmasan negatívak az emberek, hogy az valami elképesztő.Akinek nem inge...
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. szeptember 1., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 1., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 1., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 1., hétfő 12:33
Na most totál műveletlennek érzem magam, mert egyikükről se hallottam még szerintem..peti_madrid írta:Felénk is megy ez a verses kihívás, az összes kis tinipicsa Závada Petit idézget (mily meglepő), mert az most raj. Meg Simon Mártont, mert az is menőségi.
Melyik verse a kedvenced te hipszter?messideco írta:Épp most jelöltek be engem is, folytatom szívesen. Mivel hipszter vagyok, Vörösmartyt viszek
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 1., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 1., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 31., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:48
+1ateeemadrid írta:fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani.csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon![]()
kedvenc magyar vers.![]()
de különben is, tényleg a facebook a legalkalmasabb hely a kulturálódásra? szomorú.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 31., vasárnap 20:10
fúj, engem kiborít ez a hányinger. mindenféle senkiházi divatgyerek osztogatja meg a verseket, közben meg lerí róluk, hogy fingjuk sincs, hogy egyáltalán miről szól az egész. de persze ők művészléleknek és különlegesnek akarnak látszani.csabi* írta:végre egy normális cselendzs fészbukon![]()
kedvenc magyar vers.
HozzászólásSzerző: teszler » 2014. augusztus 31., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 30., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. augusztus 30., szombat 0:02
Az elsőre nem igazán van válasz. A keretlétszámok nem fognak változni a különválás miatt, tehát tudtommal ugyanannyi lesz kb. a felvett, a pontszám meg nyilván a jelentkezőktől függ.Ferencváros írta:Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.![]()
Két kérdésem még lenne.
Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?
A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
HozzászólásSzerző: TriplaM » 2014. augusztus 29., péntek 22:48
Tudomásom szerint igen, bármely egyetemen is végzed el a szakot, ugyan annyi esélyed van bekerülni mesterképzésre.Ferencváros írta:A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 29., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: TriplaM » 2014. augusztus 29., péntek 20:00
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem