-City elleni győzelem. Kocsmában voltam és volt egy csomó nyomorék barcás, 1-2-nél már temették a Realt és kárörvendtek , Ronaldo gólja után felugrottam és ordítottam, hogy "Na mi van baaaazzzmeeeg?", szerencsére haverokkal voltam, hanem lehet ráfáztam volna.
- Kimi VB győzelme, az egyetlen Ferrari vb győzelem mostanig amit láttam. Schumi korszak kimaradt, de amúgy se kedveltem annyira mivel német. Akkoriban engem is jobban érdekelt a száguldó cirkusz, most az a cél, hogy minél jobban szétcsaljuk vettelnek meg a redbullnak, és idegesít, hogy egy ilyen középszerű pilóta utoléhette Sennát.
-2011-es kupagyőzelem: Az nagyon jól esett akkor a sok barca cumi után. Ínséges idők voltak, olyankor egy kupa is nagy öröm. Egyedül voltam otthon és futottam körbe a lakásban mint egy őrült.
-és a végére a legjobb: Az összes döntő amit a Csíkszeredai Sportclub jégkorong játszott hazai pályán. Ezeknek kb. 70%-át élőben láttam, 1999 óta minden szezonban voltam kint meccsekre. Az a hangulat semmihez sem fogható, főleg ha a B középbe kap helyet az ember.