morientes írta:
Másfelől az a juve,Di Livioval,Del Pieroval,Zidane-al,az akkori európa legjobb klubcsapata volt...lehet hogy másképp nem lehetett volna megcsípni,csak avval a szar játékkal.
Azért a csoportmeccseken helyenként még szépen is játszott a Real.
Az más kérdés,hogy a bajnokságba bukdácsolt a csapat.Tehát mondjuk úgy,hogy a teljesítmény feles...
De hogy még egy pár nagy nevet mondjak,abba a juveba játszott azidőtájt,Davids,és Inzaghi is...nagy skalp volt az akkor,akár hogy is...
Mi csapatunk sem alt rosszabb nevekbol(Suker,Mijatovics,Raul,RC,Panucci,Hierro,Seedorf,Redondo).Ossze lehetne venni a ket csapatot nevek alapjan, de szerintem egalra jonne ki.
Ugyanez a csapat elotte 1 evvel Capelloval aki ugyancsak 1 eve volt ott es neki ossze kellett rakni egy uj csapatot... meg sem latszott, h epitkeznek mar az elso eveben vmi alomszeru jatekot produkaltak. Heynckes atvette ezt a felepitett csapatot es nagyon leepitette(legalabbis jatekban messze meg sem kozelitette az elodjeet). Nalam az szamit amit latok. Tuti Capello is behuzta volna a BL-t, kar h nem maradt meg par evig.
A franc tudja...nekem úgy tünik,változott már az öreg azóta,elnézve ezt a bayernt...
en ezt ugy gondolom, h neki jobban fekszik ez a nemet stilus, es abban is biztos vagyok, h ha jon Khedira nala alap kezdo lesz ismet. Nem csak azert mert nemet, hanem mert egy futo bolond hajt kuzd es ezt a nemetek ertekeleik.
Emlekszem meg volt rola is szo, h a Bayern leigazolna Samit. Nekem ilyenek miat ne jojjon egyetlen egy nemet edzo szem(talan klopp kivetel).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK