Az utolsó egy-két angliai szezonjában csapata top 3-as játékosa volt, ezt szerintem bármelyik Arsenal drukker megerősíti. A Barcában nem volt helye, nem tudom mi volt az elképzelése amikor odaigazolt, de előtte posztja legjobbjai között volt.R.M.C.F írta: wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arteta sokkal hasznosabb játékos abban az arsenalban...na de itt ez már off..Pont ő kéne Arteta helyére
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.Drake írta:Sajnálom Songot,jobb játékos Ő annál minthogy egy West Hamben bohóckodjon.Wenger nem értem miért nem akciózik.Pont ő kéne Arteta helyére.Ismeri a közeget,a szurkolók meg még mindig imádják.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Sajnálom Songot,jobb játékos Ő annál minthogy egy West Hamben bohóckodjon.
Wenger nem értem miért nem akciózik.Pont ő kéne Arteta helyére.Ismeri a közeget,a szurkolók meg még mindig imádják.

- morientes
Amúgy ahogy az a csapat le lett írva,idén a PL meglepetés csapata lehet...Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
Mondjuk egy top középpályás,mint pl iniesta,vidal,modric,kroos vagy sweinsteiger is milyen jól mutatna a west hamben....

Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre

- morientes
A válogatottban is sokszor Ramosnak kellett cipelnie a hátán,ez legjobban a VB-n domborodott ki...egy ilyen lassú védőnél nagyon fontos kompenzációként a helyezkedés és a fegyelem, ez puyol mellett, és korábban ramos mellett is megvolt, de mostanság a válogatottban is visszaesett, pedig ramossal nagyon jól kiegészítették egymást anno.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hogy kicsoda ?Barta

pique pedig mióta elment tőle puyol és jött shakira (

az más kérdés, hogy például albiol vagy san josé mennyivel lesz jobb, mert azért sokkal előrébb biztosan nem lesznek velük sem.
egy ilyen lassú védőnél nagyon fontos kompenzációként a helyezkedés és a fegyelem, ez puyol mellett, és korábban ramos mellett is megvolt, de mostanság a válogatottban is visszaesett, pedig ramossal nagyon jól kiegészítették egymást anno.
jelenleg mathieu bármennyire is viccesen hangzik, szerintem stabilabb megoldás, és vermaelen formájától függően akár lócáztatnám a barcában is, hátha észbe kap.
Itt a teljese keret.Csabi írta:hopp, bosque kipörgette pikét a keretből.
Van helyette Barta...

Érdekes, hogy a nagy öregek közül csak Iker Casillasnak nem jut eszébe lemondani a válogatottságot. Én szeretem Ikert, de nulla az önkritikája... Nem való ő már oda.
De Gea
Carvajal, San José, Ramos, Alba
Busquets,Fabregas
Silva, Koke, Isco
Costa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hát gyerekek ezen besírtam, így korán reggel.
:
Luis Suarez strikes again
Legnagyobb komment hozzá:

Luis Suarez strikes again
Legnagyobb komment hozzá:
It was Neymar underwater

- morientes
Ja valami rémlik.Először szélebben játszott,majd cikkeztek róla hogy neki ott nem tetszik...és lőn...R.M.C.F írta:Én is ezt az egy érdemlegest tudom kiemelni tőle......de mintha közben lett volna olyan,hogy Messi akarta ezt hogy ott visszavontabban középen játsszon.Ezen kívül talán Messi falskilences szerepkörének alkalmazása a legnagyobb dobás tőle.

De Buszkecc,Alba,vagy Alves alakítása is megért volna 1-2 Oscart...dzsi91 írta:A tömeges bíró megrohanás is Guardiola találmánya, legalábbis én olyat még nem láttam előtte... Valamint minden kézmuzdolata és arckifejezése egy oscar díjas drámával is vetélkedhetne.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A tömeges bíró megrohanás is Guardiola találmánya, legalábbis én olyat még nem láttam előtte... Valamint minden kézmuzdolata és arckifejezése egy oscar díjas drámával is vetélkedhetne.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én is ezt az egy érdemlegest tudom kiemelni tőle......de mintha közben lett volna olyan,hogy Messi akarta ezt hogy ott visszavontabban középen játsszon.Ezen kívül talán Messi falskilences szerepkörének alkalmazása a legnagyobb dobás tőle.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Biztos akarták idén,de gondolom olyan ajánlattal kopogtattak Barto ajtaján,hogy:Figyi kölcsönvesszük Messit,de a fizetése háromnegyedét ti álljátok,+ kifizetitek a repjegyét Milánóba,mert arra már nem maradt della.morientes írta:Bocs a dupláért,de akkor már megkérdezem,Messit idén miért nem vitte a milan?De bizony látszott a meccseken is,hogy Dinho az előző éjszakát nem az ágyban töltötte...A Rijkaard ére vége felé már többet sétált a pályán mint Messi tavaly.Nem véletlenül vitte el az AC aprópénzért.Nem kellett?

- morientes
Kinek-hogy...ha barcelona szurker lennék,nekem is tetszett volna hogy mindig nyerünk.Schumachernél sem volt ezzel bajom,mert a ferkának szurkolok'shutterisland írta:voltak olyan periódusok az elmúlt 5-6 évben, mondhatjuk úgy, hogy szezonok, mikor a mostaninál bőven intenzívebb, látványosabb volt a játékunk még akkor is, ha az is tili-toli volt.
azokban az időkben bőven kompenzálta a csapat, hogy a felfogás miatt általában nem olyan lüktetőek, pörgősek a meccseink.

De mivel nem vagyok barca szurker(hál' istennek

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Valóban nem volt szép ahogyan megvált tőlük Pep. Szakmailag viszont nagyon jó döntés volt. Pedig Pep-nek nem volt ám valami sok. Ezen kívül talán Messi falskilences szerepkörének alkalmazása a legnagyobb dobás tőle. Több nem nagyon jut eszembe...Azt azért még tegyük hozzá-szal valljuk be férfiasan-hogy Pep páros lábbal rúgta ki Decoval,és még sorolhatnám hogy kikkel együtt,és még azt sem mondták neki,hogy fiú,gracias,így ahogy te játszottál ebben a csapataban,azon a poszton,se azelőtt,meg azután sem,valószinűleg senki...az szomorú hogy ez maradt meg....kurvázott meg ivott...
Ronaldinho maga választotta azt, hogy a hátsó ajtón oson ki. Nem is akart elköszönni, mert az a búcsúzást jelenti. (Ezt mondta egy nyilatkozatban) Vannak játékosok akik eléggé méltatlanul távoztak a csapatuktól. Ha pédlául jól emlékszem, Morientes-t vagy Salgado-t (nem emlékszem pontosan) telefonon hívták fel, hogy "csá ki vagy rúgva"...
Ronaldinho-nak volt 3 eszeveszett éve amikor olyan dolgokat művel amelyekkel ámulatba ejtett mindenkit. A Barca nélküle nem lenne ott ahol most ebben biztos vagyok. Miatta zarándokoltak a Camp Nou-ba és került ismét reflektorfénybe az amúgy középmezőnyben hánykolódó Barca. Azon, hogy ki volt a valaha volt legnagyobb, ki hagyta a legmélyebb nyomot a labdarúgás történetében, lehetne vitatkozni Pelétől kezdődően Maradonán át Zidane-ig, Ronaldo(R9-ig). De Ronaldinho-nál tehetségesebb, labdazsonglőr szerintem még nem érintett füvet.
Addig volt jó az a taktika ameddig ki nem lett ismerve. Ami hamar meg is történt. Más kérdés, hogy Pep egyszerűen nem képes belátni, hogy változtatni kéne. Azért beszélek jelen időben mert a Bayern-t is ezzel teszi tönkre...Az meg,hogy a Pep éra alatt mennyire játszott nézhető focit a Barca...a 08/09-es csapat Henryvel meg Eto'o-val nagyon is jó és szép focit játszott.Az utána következő évek tikitakája nekem sem tetszett,sőt máig nem tetszik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
voltak olyan periódusok az elmúlt 5-6 évben, mondhatjuk úgy, hogy szezonok, mikor a mostaninál bőven intenzívebb, látványosabb volt a játékunk még akkor is, ha az is tili-toli volt.
azokban az időkben bőven kompenzálta a csapat, hogy a felfogás miatt általában nem olyan lüktetőek, pörgősek a meccseink.
- morientes
Bocs a dupláért,de akkor már megkérdezem,Messit idén miért nem vitte a milan?De bizony látszott a meccseken is,hogy Dinho az előző éjszakát nem az ágyban töltötte...A Rijkaard ére vége felé már többet sétált a pályán mint Messi tavaly.Nem véletlenül vitte el az AC aprópénzért.

LEGIO PATRIA NOSTRA