Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...

Na pl, ő kellett volna Benzema mögé.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2014. augusztus 29., péntek 20:10
Igazi madridista ez a Raul Jimenez, mondtam, hogy jó csóka, meg amúgy ügyes is. Megtagadta a bemutatásán, hogy megcsókolja a matracosok címerét, merthogy Real Madrid drukker...
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 20:08
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 19:12
Én úgyis vészmadárnak vagyok kikiáltva, úgyhogy legalább felvállalom a szerepetszilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 29., péntek 18:59
Ez csakis az ő döntése lehet,hogy játszik,kétlem hogy a Real Ennyire erőltetné ilyen Cordobák ellen...szilamer írta:Persze, felépül. De ezen a szinten nem lehet szerintem tartani harmincon felül.
Alonsó is mennyit romlott az utóbbi években...
Ha többet cserélnék meg rotálnák akkor tudná hozni a jó formáját szerintem.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 29., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 18:43
szilamer írta:A Bentós nyilatkozat érdekes. Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem Ronaldó kiadta magából a maximuot, lassan elindult a lejtőn lefelé. Mg benne lehet esetleg ez a szezon ha helyrejön, de a térd ha elromlik...
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 29., péntek 18:14
végre valaki..esküszöm ez nagyon emberi volt az öregtől.Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya hatalmas meglepetésre kihagyta Cristiano Ronaldót a szeptemberi selejtezőre készülő keretből. A kapitány annyit mondott, hogy: “nincs megfelelő fizikai állapotban. Tudjuk, hogy térdproblémái vannak, és annak ellenére, hogy játszott az elmúlt időben, nem képes folyamatosan pályára lépni.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. augusztus 29., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 29., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 29., péntek 18:00
Akár el is olvashattad volna, amit írtak róla.cart írta:Cuadrado hová jönne? Bale cseréjének?
Megérné kifizetni az 50 milliót, amennyit a Fiorentina kér érte...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 29., péntek 17:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 29., péntek 17:57
Nekem is ez a fő problémám, annak ellenére ,hogy nagyon tetszik a csapat még így DM nélkül is, de rohadtul úgy tűnik,hogy Ancelottinak semmi köze az átigazolásokhoz... Ha Falcao jön akkor biztos vagyok benne ,hogy Perez újabb ámokfutásának lehettünk szemtanúi (ami elsülhet jól is) mert a nyilatkozatokból,cikkekből eddig nagyon úgy néz ki ,hogy Ancelottinak nem kell Falcao.MyStiQ írta:Utolsó negatív hangvételű hozzászólásom, aztán türtőztetem magam: Azért az kurva vicces, hogy Mourinho popsija ki lett nyalva, Perez idehozott neki mindenkit, akit akart. Volt eredménye Mou munkájának, nem vitatom, de mégis Carlo volt az, aki elhozta a Tizediket, ehhez képest továbbra is úgy tűnik, hogy kis túlzással ki van hagyva az átigazolásokból.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 29., péntek 17:52
Tényleg ez lehet a háttérben, mert borzalmasan mozgott szerintem is. Lomha, darabos, esetlen mozgás. Nem is hittem a szememnek. Persze biztos vagyok benne, hogy többet tud annál amit mutatott, gondolom nem véletlenül hozták szóba már majdnem minden nagyobb csapattal. De nem kockáztatnám meg.akkor mást néztünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 29., péntek 17:51
ez igaz, de ancelotti nem báb sztem.MyStiQ írta:Nem jó.
Nincs akkora neve, hogy miatta megbontsa Carlo a Kroos - James - Modric középpályát, ráadásul szerintem hamarabb dobná be Khedirát, mint őt.
Feleslegesen ne törjük ketté egy újabb játékos karrierjét.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 29., péntek 17:47
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 17:44
Na várjál, az a kérdés mennyiért tudnánk leigazolni.MyStiQ írta:Nem jó.
Nincs akkora neve, hogy miatta megbontsa Carlo a Kroos - James - Modric középpályát, ráadásul szerintem hamarabb dobná be Khedirát, mint őt.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 29., péntek 17:42
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem