Szánalmas banda az egész...Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 30., szombat 12:15
Szánalmas banda az egész...Csabi írta:ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 30., szombat 12:14
ezek a félkegyelműek soha nem tudják befogni a pofájukat? olvasott itt valaki real játékostól kommenteket cescs meg alexis eladásáról? miért nem tudják befogni, nekik ez a vérükben van?Mascherano: “Nem az én gondom, de szerintem a Real Madrid nagy hibát követett el azzal, hogy eladták Di Maríát. Ő azon játékosok közé tartozik, akiket nagyon szeretek, nagyon hajt, és egyensúlyt ad a támadás és a védelem között. Sok poszton bevethető”.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 29., péntek 21:19
Mert egy West Ham-től mit kellene várni? De tényleg...morientes írta:Amúgy ahogy az a csapat le lett írva,idén a PL meglepetés csapata lehet...Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 29., péntek 20:42
Nem a játékával volt a gond,hanem a magatartásával.Akár tetszik neked akár nem Song a 'Senalos időszakában bizony az egyik legjobb vkp volt.R.M.C.F írta:wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 29., péntek 19:26
Az utolsó egy-két angliai szezonjában csapata top 3-as játékosa volt, ezt szerintem bármelyik Arsenal drukker megerősíti. A Barcában nem volt helye, nem tudom mi volt az elképzelése amikor odaigazolt, de előtte posztja legjobbjai között volt.R.M.C.F írta: wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 18:46
Arteta sokkal hasznosabb játékos abban az arsenalban...na de itt ez már off..Pont ő kéne Arteta helyére
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 18:40
wenger nyilvánosan örült amikor el tudta adni.Drake írta:Sajnálom Songot,jobb játékos Ő annál minthogy egy West Hamben bohóckodjon.Wenger nem értem miért nem akciózik.Pont ő kéne Arteta helyére.Ismeri a közeget,a szurkolók meg még mindig imádják.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 29., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 18:08
Amúgy ahogy az a csapat le lett írva,idén a PL meglepetés csapata lehet...Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 29., péntek 18:07
Demes írta:Song elvileg Angliába utazott, hogy átessen az orvosin a West Ham-nél, akik kölcsönbe akarják egy évre
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. augusztus 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 15:30
A válogatottban is sokszor Ramosnak kellett cipelnie a hátán,ez legjobban a VB-n domborodott ki...egy ilyen lassú védőnél nagyon fontos kompenzációként a helyezkedés és a fegyelem, ez puyol mellett, és korábban ramos mellett is megvolt, de mostanság a válogatottban is visszaesett, pedig ramossal nagyon jól kiegészítették egymást anno.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 15:15
hogy kicsoda ?Barta
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 14:13
Itt a teljese keret.Csabi írta:hopp, bosque kipörgette pikét a keretből.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 29., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 29., péntek 6:56
It was Neymar underwater
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 15:40
Ja valami rémlik.Először szélebben játszott,majd cikkeztek róla hogy neki ott nem tetszik...és lőn...R.M.C.F írta:Én is ezt az egy érdemlegest tudom kiemelni tőle......de mintha közben lett volna olyan,hogy Messi akarta ezt hogy ott visszavontabban középen játsszon.Ezen kívül talán Messi falskilences szerepkörének alkalmazása a legnagyobb dobás tőle.
De Buszkecc,Alba,vagy Alves alakítása is megért volna 1-2 Oscart...dzsi91 írta:A tömeges bíró megrohanás is Guardiola találmánya, legalábbis én olyat még nem láttam előtte... Valamint minden kézmuzdolata és arckifejezése egy oscar díjas drámával is vetélkedhetne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 15:33
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem