„Mourinho foggal-körömmel küzdött ezért a klubért, rengeteg mindent el kellett viselnie. Mindig maga elé helyezte a Real Madridot. Ez gyakran azt eredményezte, hogy saját hírneve csorbát szenvedett, de nem tudom, hogy ezt a klubnál mindenki más is elmondhatja-e magáról, beleértve több játékost is. Engem is. Mindig magamra gondolok elsőként, és azt akarom, hogy jól menjenek a dolgaim, aztán jön a klub. Sokan vannak még így ezzel rajtam kívül.”
Ahogy már írtam,a felelősség közös.Mou felelőssége,hogy ragaszkodott a bejáratott embereihez,akik meglehet,fasza gyerekek,csak épp futballtudásban nem nőttek fel a feladathoz.Hibás még abban,hogy nyerő helyzetbe visszaállt,és onnan bukta el.
A játékosok(amelyik),hibásak abban,hogy kiteregették a szennyest,a médiának,akik amúgy sem bánnak kesztyüskézzel a Real Madriddal.
De ha hozza a bayern ellen a meccset,akkor kuss van.Vagy dortmundba nincs az a nézhetetlen,csapathoz nem méltó,focival még csak köszönő viszonyban nem lévő szar,amit bemutattak,akkor kuss van.Akkor kuss van a médiában,meg kuss van az öltözőben...