Jön Falcao, vagy nem jön Falcao.

Igazából nem látom annak értelmét, hogy Perezék visszautasítsák a kolumbiait, szóval számomra a spanyol hírek kicsit furcsák..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 29., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 13:20
morientes írta:Te,az az Oxlade nem szélső?Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.Mert abból van itt bőven
A Ramireses résszel egyetértek.
Nem akarom a vitat ujra generalni, de azt, hogy LG Khediranal lenyegesen jobb lenne, nem adom. Inkabb emlekezet futballistara a mozgasa, de mas aspektusban nem jobb lenyegesen Khediranal, mar ha jobb egyaltalan. Egy olyan futballista erkezne, aki gyakorlatilag a Khedira tavoztaval keletkezö ürt töltene be, az aktualisan gyengenek, nem Real szintnek tartott jatekosok fele arado utalataban. LG nem Real szint, a padra meg tök fölös elhozni, hiszen van egy Khedirank, aki a beugro szerepet neha napjan be tudja tölteni.chronic írta:Luiz Gustavo is jöhetne.. Khediránál lényegesen jobb ő is. Már csak Falcao-t nem értem,hogy minek ide. James szerintem csak a támadó hármasban fogja megállni a helyét. Oda még érkezik az ősszel Jesé is. Pont elég.
Ugyanaz, mint LG. Alig jobb, mint a herceg, ha egyaltalan jobb nala. Nem lepne vele elöre a kp-nk. Akarmennyire is szidtam az utobbi evben Xabit, es akarmennyire is meglatszott a jatekan a kor, vele egy minöseget vesztettünk, es minöseggel kellene potolni. Ha mar van/lesz 4 minösegi tamadonk, akkor legyen 4 minösegi kkp-sunk is.song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 29., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 29., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 29., péntek 13:07
én is úgy tudom hogy amennyiben az átigazolási időszak utolsó napja meccsnap (szombat v vasárnap) akkor az tolódik.Anthony írta:Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:47
Nem úgy volt mikor a barcaba igazolt,hogy minden idők leginteligensebb középpályása?song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 29., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:14
Te,az az Oxlade nem szélső?Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 29., péntek 12:09
viszont az is igaz, hogy maradt másfél nap. nem szórakozhatunk naphosszat az alkudozással. ráadásul még optimális esetben 2 játékost kellene megszerezni.Kerlon írta:Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 12:08
Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 29., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 0:45
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem