Te,az az Oxlade nem szélső?Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.

A Ramireses résszel egyetértek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:14
Te,az az Oxlade nem szélső?Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 29., péntek 12:09
viszont az is igaz, hogy maradt másfél nap. nem szórakozhatunk naphosszat az alkudozással. ráadásul még optimális esetben 2 játékost kellene megszerezni.Kerlon írta:Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 12:08
Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 29., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 0:45
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:38
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 0:29
Én is bírom Reus játékát, de szerinted a csapatba hova férne be, kinek a helyére? Érdekelne a véleményed.Pipita írta:Amúgy nagyon tetszenek ezek a pletykák, Falcao nem kell, de ha elhozzuk a két Marcot akkor én olyan leírhatatlanul boldog lennék. De Verratti nem is kulcs, Reus viszont nagyon kell, Ő lenne a tökéletes láncszem. Remélem valóban megvan vele a megállapodás, akkor a Dortmundnak nem nagyon van beleszólása, ha akaratoskodnak, szépen le kell pakolni a kivásárlási árat az utolsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:06
Egyébként nem szívesen teszem, de kénytelen vagyok megvédeni az nso-t. Az AS-t kell szidni most emiatt. Ott van a videó, lefordítva minden amit mond (ami a cikkben is van itt), azon teljesen értelmesen elmondja, amit gondol. De a cikkbe teljesen mást írtak, kihagytak, átírták, és hogyha valaki csak azt fordította (ahogy elsőre n is tettem.szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 28., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:30
Jó de a komolyabb csapatok ellen valószínűleg egy védekezni is jobban tudó arcot rak majd be a középső 3-asba.azért annyira nem kellene Veratti
Xabi eligazolásával legalább csereként játszhatna Illara ...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:26
sentry írta:Szerintem is nagyon jó játékos Pogba. Bár én nem láttam sokat, de én akkor nem láttam akkor nagy védőmunkát tőle, inkább pont hogy támadásból vette ki inkább a részét. Persze az alkata megvan (és valószínűsítem hogy a képessége is) hogy remek, világklasszis BTB legyen belőle. Már most kiugró a teljesítménye.R.M.C.F írta: De amúgy klasszis a tag.
De egy nem világos. Mindenki isteníti a nagy Fergusont, akkor az hogy lehet hogy neki meg nem kellett?????!!
Inkább szerintem egy tökéletes példa arra, hogy minden nagy edző is tévedhet, és senki sem tökéletes. De nem akarok ebbe most belefolyni. Csak eszembe jutott.
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:04
Ideje lenne már Ancelotti-t is megajádnékozni egy játékossal akit valóban szeretett volna a csapatába... Verratti lesz a keksz Carlónak a 10ikértmuszti írta:Ha igazak a hírek Verrattiról, akkor ez valószínűleg Ancelotti kérésére történik. El tudom képzelni, hogy megkérdezték, hogy mi legyen most, hogy van még pár nap és nagyobb összeg folyt be DM eladásából. C.A. pedig szeretett együtt dolgozni Verrattival. Támadó helyett sztem ő inkább így döntött. James így elképzelhető hogy előrébb kerülne, tehát érthető. Nagy kérdés viszont, hogy Verratti mire lenne képes nálunk. Pogbánál olcsóbb, és talán nem is feltétlenül szükséges még 1 világsztár, de amennyivel olcsóbb, képességekben annyival kevesebbet kapnánk tőle. Én ettől függetlenül kiegyeznék vele.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem