kösz ancselotti hogy végig hazudtad a nyaratAhogy arról korábban beszámoltunk, Carlo Ancelotti megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo holnap nem lép pályára a Sociedad ellen.

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 30., szombat 13:20
kösz ancselotti hogy végig hazudtad a nyaratAhogy arról korábban beszámoltunk, Carlo Ancelotti megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo holnap nem lép pályára a Sociedad ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 30., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 30., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 30., szombat 8:55
Alpári level sonic... Arról nem is beszélve, hogy Ronaldo szerintem semmi pénzért nem hagyta volna ki a VB-t.sonic írta:Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya hatalmas meglepetésre kihagyta Cristiano Ronaldót a szeptemberi selejtezőre készülő keretből. A kapitány annyit mondott, hogy: “nincs megfelelő fizikai állapotban. Tudjuk, hogy térdproblémái vannak, és annak ellenére, hogy játszott az elmúlt időben, nem képes folyamatosan pályára lépni. Azt nem én döntöm el, hogy ki játszik a Real Madridban, azt viszont igen, hogy ki lép pályára a válogatottban. Az alapján amit én tudok róla, nem képes játszani.” Forrás: Madridom.hu
De azert a VB-n meg jo volt jatszatni serulten, nem, te b.dos g.tzi?? Anyadnak uzengessel ilyen allattomos nyilatkozatokkal, ne a Real Madridnak.... Tsitska!
Nem hiszem el az ilyen petkany embereket.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. augusztus 30., szombat 3:52
Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya hatalmas meglepetésre kihagyta Cristiano Ronaldót a szeptemberi selejtezőre készülő keretből. A kapitány annyit mondott, hogy: “nincs megfelelő fizikai állapotban. Tudjuk, hogy térdproblémái vannak, és annak ellenére, hogy játszott az elmúlt időben, nem képes folyamatosan pályára lépni. Azt nem én döntöm el, hogy ki játszik a Real Madridban, azt viszont igen, hogy ki lép pályára a válogatottban. Az alapján amit én tudok róla, nem képes játszani.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 29., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 29., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 29., péntek 9:43
Az egy dolog hogy sokat dolgozott erte, de nem egy full atlagos jatekosrol van szo. Neha ugy erzem hogy sokak szerint csak a kemeny munka miatt van ezen a szinten, pedig mar gyerekkent is egy rohadt tehetseges jatekos volt.ikarus93 írta:Nem győzöm mondani, hogy ez az ember az emberiség számára egy példakép, hogy lehet a 0-ról kemény munkával és kitartással plusz nem kevés szenvedéllyel eljutni a csúcsra. Hatalmas respect
Elnézést a dupláért.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:31
R.M.C.F írta:Cristiano Ronaldót választották az elmúlt szezon legjobbjának, miután Monacóban átadták az UEFA legjobb játékosának járó díjat. CR ezzel Neuert és Robbent utasította maga mögé a díj elnyerésekor. Forrás: Madridom.hu
Na,megint hány te*ves,rongybatekertpi***jú rohad el hogy ezt meg kellett élnie.......![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:24
Cristiano Ronaldót választották az elmúlt szezon legjobbjának, miután Monacóban átadták az UEFA legjobb játékosának járó díjat. CR ezzel Neuert és Robbent utasította maga mögé a díj elnyerésekor. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:59
A jelöltek alapján itt is figyelembe vették a vb-t, másképp nem nagyon kerülhetett oda Neuer és Robben.Akkor már inkább Ramos és Dimaria vagy Suarez kellett volna ott legyen ma, de Suarez kiharapta magát az ilyen Ceremóniákból...'shutterisland írta:jár neki a gratuláció, megérdemelte.![]()
az aranylabdánál viszont lehet, hogy nyomatékosabb lesz a vébé, akkor nem írnám le a bayern németjeit és robbent.
ők bajnokok, kupagyőztesek és vébégyőztesek/bronzérmesek lettek, nem biztos, hogy esélytelenek.
ha most közülük kapta volna valaki az uefa év játékosa díjat, akkor biztosra venném ronaldot, így szerintem húzósabb.
nálam müller,robben és ronaldo lenne a szűkített hármas.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:45
Ha igazságos lesz akkor igen.Enrique írta:Egyértelműen övé lesz.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:35
Ha az aranyladbát is megkapja akkor addig, szerintem onnantól lenyugszanak a kedélyek(Persze ehhez kell egy jó ősz).Enrique írta:Meddig megy ez még vajon.mathers írta:Előbb adják oda Robbennek mint neki... nehogy már ő legyen az UEFA év játékosa![]()
Megérdemelte amúgy, egyértelműen ő a legjobb most.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:28
Meddig megy ez még vajon.mathers írta:Előbb adják oda Robbennek mint neki... nehogy már ő legyen az UEFA év játékosa
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:11
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 28., csütörtök 19:05
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem