Elvileg egy MU-s cikkben azt írták, hogy Szeptember 2, tehát kedd estig lehet reménykedni. Én már nem tudom mit gondoljak.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 29., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:47
Nem úgy volt mikor a barcaba igazolt,hogy minden idők leginteligensebb középpályása?song nem kell ?
olcsón adjuk állítólag, a padra meg bőven jó. :lol:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 29., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 29., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 29., péntek 12:14
Te,az az Oxlade nem szélső?Az Arsenalbol meg Ox, Ramsey, Wilshere közül az egyik egesz korrekt lehetne. Nem idealis megoldasok, de vedekezni es tamadni is tudnak, Modric-Kroos tengely mellett bevalhatnanak.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. augusztus 29., péntek 12:09
viszont az is igaz, hogy maradt másfél nap. nem szórakozhatunk naphosszat az alkudozással. ráadásul még optimális esetben 2 játékost kellene megszerezni.Kerlon írta:Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 12:08
Nincs tárgyaló érzéked. Ha odatolod a 60 Milliót, akkor egyből rávágják, hogy több kell. Oda tolsz 40-et azt mondják, hogy 60! Akkor kicsit engedsz... Persze az én gépem mögül is egyszerű.Realista24 írta:Pogba esete egyszerű (így gép mögül)
1. fel kell hívni az ügynökét, hogy nettó 4,5 millió várja Madridban, és Karim viszi a seggét a Veyronnal mindenhova
2. a Juvénak kell küldeni egy faxot 60 millióról, a negyvenet kiröhögik.
Mindez működhetne, de baromi veszélyes a játékos miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 29., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. augusztus 29., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 29., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 29., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 29., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 1:04
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 29., péntek 0:45
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:38
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 29., péntek 0:29
Én is bírom Reus játékát, de szerinted a csapatba hova férne be, kinek a helyére? Érdekelne a véleményed.Pipita írta:Amúgy nagyon tetszenek ezek a pletykák, Falcao nem kell, de ha elhozzuk a két Marcot akkor én olyan leírhatatlanul boldog lennék. De Verratti nem is kulcs, Reus viszont nagyon kell, Ő lenne a tökéletes láncszem. Remélem valóban megvan vele a megállapodás, akkor a Dortmundnak nem nagyon van beleszólása, ha akaratoskodnak, szépen le kell pakolni a kivásárlási árat az utolsó pillanatban.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 29., péntek 0:06
Egyébként nem szívesen teszem, de kénytelen vagyok megvédeni az nso-t. Az AS-t kell szidni most emiatt. Ott van a videó, lefordítva minden amit mond (ami a cikkben is van itt), azon teljesen értelmesen elmondja, amit gondol. De a cikkbe teljesen mást írtak, kihagytak, átírták, és hogyha valaki csak azt fordította (ahogy elsőre n is tettem.szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
HozzászólásSzerző: miro » 2014. augusztus 28., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 28., csütörtök 20:30
Jó de a komolyabb csapatok ellen valószínűleg egy védekezni is jobban tudó arcot rak majd be a középső 3-asba.azért annyira nem kellene Veratti
Xabi eligazolásával legalább csereként játszhatna Illara ...
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem