HozzászólásSzerző: Victor » 2014. augusztus 29., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 28., csütörtök 22:38
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. augusztus 28., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 28., csütörtök 3:41
Örülök, hogy tetszett, a spoiler utáni részt pedig maximálisan adom, ez kimaradt a bemutató/értékelõ szövegembõl, nyugodtan odaírhattam volna, ha egy film ilyen érzelmeket tud kiváltani belõlem, az alap, hogy 8 fölött végez.messideco írta:A mi házunk
Mikor megláttam, napasztmek, lordgabi-féle dráma Kathy Bates-szel. Mondom király...![]()
De ez a film csúcs volt! Kétkedve néztem, de beszippantott, aranyos hangulata van, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!még ha a kölyköket párszor szájba csaptam volna is,, és nem egyszer a sírás kerülgetett, elég hülye hangulatban néztem.
Hát itt filmes szempontokat nem igazán tudok elővenni, egy könnyű MGM-es vasárnap délutáni családi film, de abból a legjobbak közül való.
7/10
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 27., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 26., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 24., vasárnap 18:34
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 23., szombat 0:43
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 21., csütörtök 14:10
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 21., csütörtök 12:03
Nagyon ismerős nekem ez a film, így pár képet megnézve belőle. Estére kikölcsönzöm, és kiderül.lordgabi írta:
A mi házunk (A Home of Our Own, 1993)
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 21., csütörtök 8:43
Nálam nem.lordgabi írta:Santi: majd frissítsd a Filmklub honlapját, nálam még mindig L.Miki ajánlásánál tart a főoldal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 21., csütörtök 3:04
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. augusztus 20., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 20., szerda 4:41
Egy az egyben egyetértek a véleményeddel, nincs mit szépíteni rajta, nem kell róla regényt írni: egy full közepes, 34 éves vígjáték, nem olyan rossz azért a hangulata, az elején elkapott picit, kíváncsi voltam a történetre, de kezdett unalmassá, és erőltetetté válni, így sehogy sem lehet jobb, mint 5/10.nmate írta:Ellopták Jupiter fenekét
Kellemes, pozitív hangulatú, bugyuta/bárgyú humorú film...tehát tipikus korabeli francia vígjáték, a szememben ez sajnos csak egy marad a sok közül. Anyaka is írta, megvan benne ez a 70-es 80-as évekbeli atmoszféra amit megdob a szinkron, de valóban nem tudok több pozitívumot felvonultatni. Ez meg önmagában sajnos csak arra volt jó, hogy nem 10 perces részletekben néztem végig![]()
Ajánlásnak jó volt azért.
5/10
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 19., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 19., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 18., hétfő 19:28
Jajaja nem olyan rossz az, hogy tologatni kelljen magunk előtt. Ne hallgassatok Woody Al... izé messidecora, nincs ízlése. (de tudod md, hogy ez nem személyes)nmate írta:Az meg oké, hogy már nem baszunk ki senkit, de az In My Father's Den-t könyörgöm nézzük már meg lassan, akinek hiányzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. augusztus 18., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 18., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: Milanito » 2014. augusztus 18., hétfő 3:00
Még nem beszéltünk róla, de tudtommal Ő is kapható lenne egy comebackre.Santi írta:Amúgy király, hogy visszatértél, goregrindről tudsz valamit esetleg, ő is visszafog?
Pingvin meg messze költözött, de szerintem neki is írok, hogy hiányoljátok.lordgabi írta:Pingvin esetleg?![]()
Gyere-gyere, majd nézz be a Filmes topikba is, ha megnézel valami jófélét, és írni akarsz róla valahová.
Köszi, így már fain!Santi írta:A profilképem alatt van mindig az oldal (földgömb ikonra kattintva), ha valakinek kell. Amúgy meg érdemes könyvjelzőzni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem