Szerintem meg jöjjön Vidal is és Verratti is. :-)numberone1 írta:kp osszetetele kicsit valtozhat Casemiro "berobbanasaval". Jatszatni kell a hatralevo bajnokikon es ha bevalik akkor ne igazoljuk se Pogbat se Kondogbiat. Nem kell annyi egystilusu jatekos a kp-ra. Siman ateshetunk a lo tuloldalara. Nagyon nem tetszett amikor az Alonso-Khedira-Lass harmassal probalkoztunk nem sok kreativitas volt a csapatban. Persze mOdric mar itt van, de melle egy Vidal/Banega/Veratti harmas kozul vmelyiket. Es a harmadik posztra a Casemiro/Pogba/Kondogbia harmasbol vmelyik.Ha Casemiro megmutatja miert is tartjak akkora talentumnak akkor a harmadik pozicio mar eldolt.(ev vegeig legyen kezdo a bajnoksagban)
Vidal Khedira helyére (mármint a kezdőbe), vagy ha Casemiro kellően jó lesz és olcsó, akkor Khedira helyett. Verratti meg Alonso utódjának.
Ugye Vidalról lehetett olvasni, hogy a Juventus pénzzé akarja tenni. Talán meg lehetne szerezni 35-40-ért. (Én korábban 45-50-re számítottam, ahhoz képest még jó is, pláne ha mondjuk Higuaín + max 5-7 millióért el tudnánk hozni.) Verratti meg -ha minden igaz- 1 éve van a PSG-nél, ahogy Lucas is csak fél éve. Nem hiszem, hogy olcsón mozdíthatóak lennének. A PSG most amúgy is építkezik, pénzük is van. Talán ha a játékosok ragaszkodnának az edzőjükhöz (már ha Ancelotti valóban jön) vagy az álmuk a Real Madrid, és kijelentenék a klub felé, hogy jönnének, akkor lenne rájuk esély. Vagy ha di María + pénzt ajánlanánk. Bár mivel Alonso még marad 1 évet, így Verratti talán még ráér.