Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Én is attól tartok hogy aki nem lesz jó,Casillasnak vagy Ramosnak azokat ki fogják csinálni.Ezért kellene az egyiket kibaszni innen.Akármekkora játékosok is,vagy akármekkora madridisták is.Egyértelműen látszott ebben a szezonban,hogy nagyon elszaladt a csikó egy pár játékossal csak az a gáz,hogy ez egy bajnoki cím után elég égő. Bár a fennt említett két úriember a válogatottal mindent megnyert.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Manolo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát igen... Akármilyen nagy madridisták is pl. Casillas és Ramos, az elmúlt években válogatott szinten annyira agyonnyerték magukat, hogy az egojuk az eget verdesi. Úgy érzik, hogy ők képezik a futballvilág csúcsát (ami egyrészt igaz is), ezért nekik aztán senki ne mondja meg, mit, hogan kellene csinálni. Ez utóbbival van gond. Mindaddig, amíg valaki játékos, alá kell, hogy vesse magát az edzőnek, legalábbis azokban a dolgokban, amit a mester kiköt.Matt009 írta: Innentől kezdve viszont lényegtelen, hogy ki lesz az edző. Mourinho nem tudott a játékosokkal és az EGOjukkal szemben háborút nyerni, akkor ki fog? Mert ha egy edző felveszi a harcot, akkor ki lesz utálva. Ha meg nem veszi fel a harcot, nos akkor nincs is értelme edzőt tartani, mert a játékosok úgyis azt csinálnak, amit akarnak. Ezt így nem lehet. Túl sok hatalma van itt egyes játékosoknak. Pereznek ezt a hatalmat radikálisan le kellene redukálnia, és akiknek nem tetszik az új szitu, azok mehetnének isten hírével, még akkor is, ha köztük lenne Ramos vagy Cé Ronaldo.
Én szemrebbenés nélkül válnék meg mindkettőjüktől (igen, még Ikertől is, pedig mennyire kedveltem valamikor), és mindenki mástól is, aki nem képes elfogadni a csapat hierarchiájában betöltött szerepét.
Vamos Real!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mi csapatunk sem alt rosszabb nevekbol(Suker,Mijatovics,Raul,RC,Panucci,Hierro,Seedorf,Redondo).Ossze lehetne venni a ket csapatot nevek alapjan, de szerintem egalra jonne ki.morientes írta:
Másfelől az a juve,Di Livioval,Del Pieroval,Zidane-al,az akkori európa legjobb klubcsapata volt...lehet hogy másképp nem lehetett volna megcsípni,csak avval a szar játékkal.
Azért a csoportmeccseken helyenként még szépen is játszott a Real.
Az más kérdés,hogy a bajnokságba bukdácsolt a csapat.Tehát mondjuk úgy,hogy a teljesítmény feles...
De hogy még egy pár nagy nevet mondjak,abba a juveba játszott azidőtájt,Davids,és Inzaghi is...nagy skalp volt az akkor,akár hogy is...
Ugyanez a csapat elotte 1 evvel Capelloval aki ugyancsak 1 eve volt ott es neki ossze kellett rakni egy uj csapatot... meg sem latszott, h epitkeznek mar az elso eveben vmi alomszeru jatekot produkaltak. Heynckes atvette ezt a felepitett csapatot es nagyon leepitette(legalabbis jatekban messze meg sem kozelitette az elodjeet). Nalam az szamit amit latok. Tuti Capello is behuzta volna a BL-t, kar h nem maradt meg par evig.
en ezt ugy gondolom, h neki jobban fekszik ez a nemet stilus, es abban is biztos vagyok, h ha jon Khedira nala alap kezdo lesz ismet. Nem csak azert mert nemet, hanem mert egy futo bolond hajt kuzd es ezt a nemetek ertekeleik.A franc tudja...nekem úgy tünik,változott már az öreg azóta,elnézve ezt a bayernt...
Emlekszem meg volt rola is szo, h a Bayern leigazolna Samit. Nekem ilyenek miat ne jojjon egyetlen egy nemet edzo szem(talan klopp kivetel).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A franc tudja...nekem úgy tünik,változott már az öreg azóta,elnézve ezt a bayernt...legyen igy.... de te szerencses vagy, h nem lattad az akkori Heynckes fele "munkat" :roll:
Másfelől az a juve,Di Livioval,Del Pieroval,Zidane-al,az akkori európa legjobb klubcsapata volt...lehet hogy másképp nem lehetett volna megcsípni,csak avval a szar játékkal.
Azért a csoportmeccseken helyenként még szépen is játszott a Real.
Az más kérdés,hogy a bajnokságba bukdácsolt a csapat.Tehát mondjuk úgy,hogy a teljesítmény feles...
De hogy még egy pár nagy nevet mondjak,abba a juveba játszott azidőtájt,Davids,és Inzaghi is...nagy skalp volt az akkor,akár hogy is...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Heynckes esetében pedig elég fontos kérdés a motiváció is.
Persze inkább a játékosok esetében szokták mondani, hogy jól laknak, de azért 68 évesen egy friss triplázással a háta mögött. Nagy kérdés.
Én igazából már nem tudom kinek örülnék a legjobban. Mindegyik jelölt mellett vannak ésszerű érvek, és ellenérvek is.
Persze inkább a játékosok esetében szokták mondani, hogy jól laknak, de azért 68 évesen egy friss triplázással a háta mögött. Nagy kérdés.
Én igazából már nem tudom kinek örülnék a legjobban. Mindegyik jelölt mellett vannak ésszerű érvek, és ellenérvek is.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- numberone1
legyen igy.... de te szerencses vagy, h nem lattad az akkori Heynckes fele "munkat"L.Miki írta:
Én mindenesetre örülnék ha visszatérne hozzánk, eltudnám képzelni...![]()
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Megmondtam, hogy a játékosok tettek keresztbe Mou-nak... de azért jó érzés volt, hogy mindenki hülyének nézett, mert nem, ők nem, csakis Mou volt a hibás. Most már mindegy... :-)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elmondása szerint akkor fogja elárulni, hogy folytatja-e vagy sem, ha folytatja akkor hol, mikortól stb.Fenomen írta:Heynckes állítólag keddden sajtótájékoztatót tart a jövöjével kapcsolatban.
Én mindenesetre örülnék ha visszatérne hozzánk, eltudnám képzelni...
Heynckes állítólag keddden sajtótájékoztatót tart a jövöjével kapcsolatban.
- morientes
Hát nem tom....ezek szeretik húzni mint a rétestésztát...nem lesz az kedden még bejelentve...R.M.C.F írta:Szerintem a jelenlegi real madridnál vagy egy régi ikon,akire felnéznek,vagy egy markáns,nagyon erős jellem tud mint edző érvényesülni.
Jupp egyébként ebből a szempontból idevág......de szerintem jupp csak ancelotti után jön a sorban. Kedden elválik.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem a jelenlegi real madridnál vagy egy régi ikon,akire felnéznek,vagy egy markáns,nagyon erős jellem tud mint edző érvényesülni.
Jupp egyébként ebből a szempontból idevág......de szerintem jupp csak ancelotti után jön a sorban. Kedden elválik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Már nem tudom szerkeszteni, de a Milan keretnél Kaká kimaradt véletlen
- morientes
Először:Nem biztos hogy Ancelotti jön,semmit se lehet tudni még...Géci
Aztán:Ancelotti kiválóan bánt a MILAN játékosaival,mert ő a MILAN legendája volt,tudta azt mindenki,a vezetők maximális bizalmat vetettek belé stb...amíg jöttek az eredmények.Mert aztán ő is lépett,jó érzékkel,mondván hogy kipróbálná magát angliába...
Tudjuk hogy sikerült a dolog,ne ecseteljük....
Ott a Real Madridnál,hogy mire viszi ha jön egyáltalán,az a jövő zenéje.De,mivel más alternativa nem sok van,remélem sokra...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
Ancelottinak kellene jonnie most, remelem sikerul megallapodni vele. Nekem nagyobb fentartasaim vannak Jupp Heynkessel, az okokat mar parszor leirtam. Szerintem ismet nem valna be.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
Géci
Azért gondolom mert olvastam pár cikket róla és mindenhol pozitívan beszélnek róla a játékosok, ha valaki nem játszot annak normálisan elmondta, hogy miért nem a másoknak meg, hogy most miért ő stb... Motta nyilatkozatäban is benne van, hogy Ancelottinál nem volt jobb edzője és, hogy jobban kezeli az egyéniségeket mint José. Kicsit belegondolsz eddig azért Mou nem foglalkozott Real szintű klasszisokkal vagy nem tudom, hogy mondjam ezt. Porto, Inter, Chelsea ezek mind örültek az ő irányítasa alatt, hogy eggyáltalán értek el valamit és kimagaslóan nagy egyéniségek sem voltak ott. Carlo keze alatt meg azért az egykori nagy Milan ami azért tömve volt, Cafu, Dida, Gattuso, Sedorf, Nesta, Maldini, Shevcsenko, Inzaghi meg akkor, ha jól rémlik ott volt Stamp is meg Pirlo. Most ott van azért Ibra meg nem kezdem el sorolni. Foglalkozott Zizuval, Del Pierro, Trezegeu meg a Chelsea is igazolt irányítása alatt egyéniségeket. Lényeg, hogy ha valamimiben akkor ebben van tapasztalata. Én nagyon remélem, hogy jön az olasz és minden bizodalmam benne és Zizuban van!
Problémák mindenhol vannak, csak valahol sikerül túllépni rajtuk, itt meg egy egész szezonon keresztül megy a kavarás.
- morientes
De mi a garancia hogy Carlitos tud bánni a nagyképű senkiházikkal???Egyáltalán még az sem biztos hogy idejön.Na meg Zidane se az a könnyű ember,aki nem veszi fel a kesztyűt,ha valaki szórakozik vele.Ott is van Ego,hajaj...Géci írta:Én legfőbképpen a vezetőséget hibáztatom. Azon felül, hogy Casillas mit csinált meg, hogy miért csinálta ezt lehet sose tudjuk meg... Részemről bíztos vagyok benne, hogy Ancelotti rendet tud majd tenni és nyáron ùj korszak kezdődik ahol lesz majd 1 Zidane sportigazgatónk, Ancelottink meg valószínű, hogy olyan segítő vagy segítők akikre felnéznek a sztárok is és ugyebár Carlóról csak jóket lehet hallani azzal kapcsolatban, hogy, hogy kezeli a játékosokat. Én bízom a következő szezonban és bíztos vagyok abban, hogy 1 új Real Madridot fogunk látni, de ehez mindenképpen az olasz szakember szükséges véleményem szerint!
Mou elment,mert-állítása szerint-nem bírta már elviselni,a családját ért médiaatrocitásokat.Én hiszem,hogy az is részét képezte a dolognak.De asszem,tudta azt már ő is,hogy annyira kicsúsztak a dolgok,hogy már nem lehet visszacsinálni.Azon már túl mentek az események...
Minden tiszteletem az övé,de hogy szenté kellene avatni,csak azért,mert egy olyan játékos nyilatkozott,aki-annak ellenére hogy tudásbeli hiányossági ellenére,(bár nagyon alternativa se volt,az is igaz)-alap volt Mourinho csapatába-az nonszensz.Azt még maga Mou is kikérné magának.Van ő olyan férfi,hogy megvédi magát,ha kell...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
http://www.goal.com/en-us/news/1956/eur ... ta?ICID=OPInter had Mourinho agitation problems, reveals Thiago Motta
Az Arbeloa féle nyilatkozatban véleményem szerint semmi meglepő nincs, eddig is egyértelmű volt számomra, hogy a játékosok és a csapat többi tagjai is vastagon benne voltak ebben a durván elszabott szezonban; de még mielőtt ismét átesnénk a ló túlsó oldalára érdemes megemlíteni Thiago Motta szavait is /Internél ugyanilyen sz@r hangulat, problémák voltak, csak ott ez nem került nyilvánosságra/ mert így kerek ez a történet (és valahol a kettő között az igazság)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Khedirat én sem értem, bár, ha Jose erre kérte, akkor a feladatát 100%-osan megoldotta.Ácsi!. Mond ez a három név neked valamit? Khedira,Özil,Dimaria.
Özil-ben mindig benne van a gólpassz, ezért játzsatja szerintem, mégha az idei teljesítménye közelít a nullához. Amúgy Özil is le lett baszva, a Manchester elleni meccs után.
Di Marianak pedig megmondta, hogy a szerződéshosszabbítás után, hogy ez egy semmi, amit a pályán mutat, illetve többször is berakta Callejont a helyére, akkor is amikor az argentin már felépült.
Swinehard: Mondj olyan edzőt az elmúlt 10-12 évből, aki teljesítmény alapján rakta be a játékosokat.
Queiroz? Lopez Caro? Remon?
-
Géci
Én legfőbképpen a vezetőséget hibáztatom. Azon felül, hogy Casillas mit csinált meg, hogy miért csinálta ezt lehet sose tudjuk meg... Részemről bíztos vagyok benne, hogy Ancelotti rendet tud majd tenni és nyáron ùj korszak kezdődik ahol lesz majd 1 Zidane sportigazgatónk, Ancelottink meg valószínű, hogy olyan segítő vagy segítők akikre felnéznek a sztárok is és ugyebár Carlóról csak jóket lehet hallani azzal kapcsolatban, hogy, hogy kezeli a játékosokat. Én bízom a következő szezonban és bíztos vagyok abban, hogy 1 új Real Madridot fogunk látni, de ehez mindenképpen az olasz szakember szükséges véleményem szerint!