Az hagyján, de a videóban teljesen máshogy beszél, mint amit leírtakszánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:05
Az hagyján, de a videóban teljesen máshogy beszél, mint amit leírtakszánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03
madridom"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani....."“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03
Hát talán az a kb 10 év,amivel az olasz fiatalabb...dannen írta:nekem csak az a gondom verrattival, hogy ilyen alapon maradhatott volna xabi is. nem sokban különbözik a stílusuk tudtommal és (bár olyan sokszor nem láttam játszani) nem hiszem, hogy az olasz fogja elhozni nekünk azt ami kell a kp-ra. (pogbát)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:02
Na látod ez most kiesett. Akkor is. Nem direkt van Monacoban.Realista24 írta:Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.
PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:49
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.
PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:47
megint egyet kell értenem veled. verratti xabi-pótlék lenne, visszakacsintás a régi játékunkra vagy amit az atma ellen próbáltunk, de a jövő nem ez..a jövő a pogba-kroos-modric sor, aminél jobbat nehéz lenne összeszedni, mint a cheetos chipsben az arany pokémonos tazó az olyan sor..mindent tud csak épp nem nyírja még le a füvet. visszadobnám falcaot, reust, verattit csak jöjjön a francia..tökéletes hármas lenneCS0ki írta: Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:43
Az a baj, hogy csak az öreg Császár nyal be neki, de ő kb félévente előadja, hogy Khedira mekkora Isten, és milyen jó lenne a Bayernbe. Sajnos mások nem így gondolják arra.azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:41
áhh, akkor már nem a kopasz lesz az edzőjük, hanem valaki hozzáértő, nem fog neki kelleni...bár Mourinho, Ancelotti, Löw már megbukott a khedira-teszten nem tudom ki menne átRealista24 írta:Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:37
azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..VanillaSky írta:Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:27
Kiírtam, de a hír sántít. A PSG minél előbb eladná, hogy le tudja igazolni Pogbátdannen írta:köszi :Đ de inkább mesélj mit tudszRealista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:27
őt Illarra helyett kellett volna elhozni... nem most...Realista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:11
Én ezen a véleményen vagyok nagyjából 1,5 éve, de most hogy ennyi lóvé van a MU-nál, még akár oda is visszatérhet, ha lesz stabil bl helyezésük.VanillaSky írta:Bőven jó ötlet lenne, az még kb 2 év utána még jó pénzt lehetne belőle szakítani.Megbeszélik, hogy amint Cé megdöntötte Raúl rekordját, át is igazol a P$G-be.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:08
Bőven jó ötlet lenne, az még kb 2 év utána még jó pénzt lehetne belőle szakítani.Megbeszélik, hogy amint Cé megdöntötte Raúl rekordját, át is igazol a P$G-be.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem