Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:07

LiamGallagher írta:Destro gyereket látta valaki játszani? Mit tud a csávó? Erősítést jelentene?
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!
Milyen erősítést, padra jön.

Kiegyezek egy Verattival, de akkor is egy benga néger hiányzik. Nem furcsa amugy, hogy nincs néger a csapatban? Az afrikai piacra nem akarunk betörni? :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 28., csütörtök 18:03

Perez nagyon okosan csinálja. Ha sikerül kihasználni a PSG helyzetét,akkor Verratti érkezni fog.
:goat:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:58

Banán írta:Verratti-ra ti láttok esélyt? vele kiegyeznék :)
pogba vagy vidal. senki más. de inkább pogba. minden más csak alibi.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:29

Verratti-ra ti láttok esélyt? vele kiegyeznék :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:09

ferni írta:nso-féle fordítás
"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
madridom
"“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"
szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
és ők képviselik az oszágunkat a gálán... :) -1 szavazat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:05

Destro gyereket látta valaki játszani? Mit tud a csávó? Erősítést jelentene?
Veratti nem lenne rossz, csak akkor meg Illara továbbra is a kispadon csücsülne. Na mindegy,majd kiderül!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:05

szánalmas bazzeg és most megint CR a nagyképű kcsg a legtöbbnél, akik szépen nso-n elolvassák a cikket, mert azok a szerencsétlenek "elfelejtettek" pár sort lefordítani.....
Az hagyján, de a videóban teljesen máshogy beszél, mint amit leírtak :lol: :lol: Pipita kapta az ívet rendesen a facebookon :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03

nso-féle fordítás
"„Egyikünk sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Mindketten végezzük munkánkat és próbáljuk a maximumot nyújtani a klubunk és a válogatottunk mezében egyaránt, miközben a legjobbak akarunk lenni. Úgy gondolom, hogy a szakmámban én vagyok a világ legjobbja és ezért nap mint nap kőkeményen meg is dolgozom. A fejemben mindig mindenkinél jobb vagyok” – zárta a gondolatsort 2013 aranylabdása."
madridom
"“Egyikünk sem jobb vagy rosszabb. Mindannyian tesszük a dolgunkat és igyekszünk a legjobbunkat nyújtani úgy klubcsapatainkban, mint nemzeti együtteseinkben. Viszont igen, a saját szememben én vagyok a legjobb. Ha az ember nem így gondolja… ha például Ön nem akar a legjobb lenni a munkájában, vagy ha Messi úgy gondolja hogy nem ő lesz a legjobb… Kötelességem úgy gondolni, hogy az én munkámban én vagyok a legjobb. Lehet, hogy nem így van, de az én fejemben én vagyok az.” Forrás: Madridom.hu"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:03

dannen írta:nekem csak az a gondom verrattival, hogy ilyen alapon maradhatott volna xabi is. nem sokban különbözik a stílusuk tudtommal és (bár olyan sokszor nem láttam játszani) nem hiszem, hogy az olasz fogja elhozni nekünk azt ami kell a kp-ra. (pogbát) :lol:
Hát talán az a kb 10 év,amivel az olasz fiatalabb...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 17:02

Realista24 írta:
Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.
Na látod ez most kiesett. Akkor is. Nem direkt van Monacoban. :mrgreen: Amúgy én se értem Verratti leigazolásának okét, de gondolom Ancelotti belebuzult Párizsban. (Már, ha jön.) Remélem inkább a Juvesokkal tárgyal azok is ott vannak. :smile:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:49

Kerlon írta:Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

PSG kkpéi: Motta, Matuidi, Verratti, Cabaye, Rabiot, Chantome és esetleg Pastore. 7 játékos 3 posztra. Jó helyen kopogtatunk és kíváncsik leszek, hogy mennyibe fog fájni.
Mi a fura benne? De most komolyan. Uefa gála, sorsolás, ott van mindenki aki számít.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:48

Amúgy csak nem fura, hogy Perez pont Monacoban tárgyal egy párizsi igazolás kapcsán? Párizsig nem volt pénz repjegyre vagy mi? Szerintem Falcao meg Verratti robbanhat be a végére. Esetleg Matuidi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:47

CS0ki írta: Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)
megint egyet kell értenem veled. verratti xabi-pótlék lenne, visszakacsintás a régi játékunkra vagy amit az atma ellen próbáltunk, de a jövő nem ez..a jövő a pogba-kroos-modric sor, aminél jobbat nehéz lenne összeszedni, mint a cheetos chipsben az arany pokémonos tazó az olyan sor..mindent tud csak épp nem nyírja még le a füvet. visszadobnám falcaot, reust, verattit csak jöjjön a francia..tökéletes hármas lenne
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:43

azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel..
Az a baj, hogy csak az öreg Császár nyal be neki, de ő kb félévente előadja, hogy Khedira mekkora Isten, és milyen jó lenne a Bayernbe. Sajnos mások nem így gondolják arra.

Veratti meg...nem tudom. Én most már vagy olyat hoznék a középpályára, aki dinamikus, be tud törni a 16-os környékére, vagy valami izomembert. Veratti egyikbe sem illik. Még ha mondanánk is, hogy majd beáll hátra, Modric meg meghúzza a labdát párszor, de annyira támadó felfogásban szerintem ő se lenne jó.
Pogba azért lenne ideális, mert ott va n benne az izom is, illetve a támadásokba is jól tud belépni. Akármelyik irányba tovább lehetne fejleszteni. (a Juvében állítólag még támadóbbra akarják egyébként alakítani)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:41

Realista24 írta:Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom. :shutup:
áhh, akkor már nem a kopasz lesz az edzőjük, hanem valaki hozzáértő, nem fog neki kelleni...bár Mourinho, Ancelotti, Löw már megbukott a khedira-teszten nem tudom ki menne át
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:39

Nem kizárt, hogy jövőre ingyen csatlakozik hozzájuk...többször sem mondom. :shutup:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:37

VanillaSky írta:Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)
azért a bayern vezetőségében van egy pár volt világklasszis focista, szerintem ők tisztában vannak a mester képességeivel.. :lol:

vagy nem és csak túl sokat kért tőlük is a herceg :mrgreen:
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:33

Egyébként visszatérve Alonsora. Gondolom - Guardiola honfitársai felé tanúsított rajongásától függetlenül - először Khedirat keresték? Legalábbis erre gondolnék. Friss VB győztes német, jóval fiatalabb, valószínűleg transzfer díjban és fizetésben sem kért volna többet, mint az öreg. (márha igaz a 10 milliós fizetés Xabinál) Adódik a kérdés, hogy Khedira ennyire nem bízik magában? Azzal gondolom tisztában van, hogy itt - hacsak Ancelotti meg nem bolondul - kezdő már nem lesz, a Bayernbe viszont a Schweini-Martinez-Thiago hármas sérülésével akár be is játszhatná magát, a szurkolók biztosan imádnák. (vagy csak sokat képzelődöm és eleve nem is volt alternatíva a Bayernél?)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:30

most akkor mégsem temetjük el a mélységi kp-s játékot? :hmmm: mi folyik itt összezavarodtam :'(

el kell hozni Gündinnyót meg mellé a sorbinorbit aztán kész :x
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 16:27

dannen írta:
Realista24 írta:Aki Verrattira tippelt, kap egy pacsit
köszi :Đ de inkább mesélj mit tudsz :D
Kiírtam, de a hír sántít. A PSG minél előbb eladná, hogy le tudja igazolni Pogbát :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: