WAT?De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.

Ki is fejthetnéd, érdekelne mi a baj azzal, ha ilyen emberek ülnek a padon.Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:40
WAT?De ilyen cseresortól hidegrázást kapok.
Ki is fejthetnéd, érdekelne mi a baj azzal, ha ilyen emberek ülnek a padon.Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira
HozzászólásSzerző: Daffius » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:38
Az se az igazi mikor a; Navas, Marcelo, Isco, Illara, Arbeola, Varane, Khedira cseresorral futunk neki egy meccsnek, mert épp BBC és James is a pályán van (amire lesz példa). Jesé lesz még alternatíva a télen, addig meg van egy szem Isco aki úgy ahogy támadó...cart írta:És mit csinálnátok 24 játékossal? Két teljes kezdőt ki lehetne rakni belőle, és még úgy sem jutott mindenki szóhoz...
Ahol ilyen van, ott a fiatalok játszanak a második csapatnál is, és néha feljönnek 1-1 meccsre a nagyokhoz. De olyan, hogy csak az első csapatban 24 játékos van, olyan sehol nincsen...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:34
Sérülés és eltiltások nélkül lehetetlen megúszni egy teljes szezont és nálunk nem ritkák a hosszútávú, több hónapos sérülések sem...idén sem hiszem, hogy ez másképp lesz...nagyon is elkélnének azok a plusz emberek a padra...cart írta:És mit csinálnátok 24 játékossal? Két teljes kezdőt ki lehetne rakni belőle, és még úgy sem jutott mindenki szóhoz...
Ahol ilyen van, ott a fiatalok játszanak a második csapatnál is, és néha feljönnek 1-1 meccsre a nagyokhoz. De olyan, hogy csak az első csapatban 24 játékos van, olyan sehol nincsen...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:34
szerintem idén már nem.tucsoki írta:Ugyan ezt a kérdéskört feszegettem én is, reakciók: vajon Modric kap-e új mezszámot, stb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:26
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:20
Ugyan ezt a kérdéskört feszegettem én is, reakciók: vajon Modric kap-e új mezszámot, stb.hunmadridista írta:Amúgy továbbra is azon értetlenkedem, hogy minek kellett ennyire szétbombáznunk a tavalyi csapatot...egyszerűen nem értem...nyilván elkél a vérfrissítés, de hogy ekkora, azt nem értem meg...megvolt egy jó koncepció, egy alaptaktika, amiből most eladtunk 2 és fél alapembert (DM, Xabi és valamennyire Diego Lopez is idevehető) + további 3 kiegészítőt (Casemiro, Morata, Jesús) és mindössze 3 ember érkezett abból is egy (Navas) cserekapusnak...
Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez...mert nem hiszem, hogy Ancelotti azt szerette volna, hogy a tavalyi csapatot ennyire megbontjuk...
Arról nem is beszélve, hogy egy 17-18 fős kerettel nekivágni egy borzasztóan hosszú szezonnak öngyilkosság...meg lehet nézni más csapatok keretét...ott minimum 23-24 játékos, ha nem több van egy keretben...egyszerűen sokkoltak engem az elmúlt napok eseményei...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:19
Ez nálam soha nem is volt kérdés...Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 14:01
--------Pogba---Kroos---Modric-----Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
HozzászólásSzerző: Daffius » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:52
Csakhogy én nem azt írtam matt hogy mi volt,hanem hogy most mivan...A kp kész volt, csak Perez inkább kidobott 80 millát az ablakon, minthogy 8 millás fizetést adjon DM-nek, ami netto 3 millával több, csak, mint amit James keres. Ha bruttóval számolunk, akkor 4 évre is csak 6x4, azaz 24 millióval került volna több pénzbe. Tehát pusztán büszkeségből kidobott 56 millát az ablakon, és még a keretet is gyengítette. Gratula az üzleti manőverért.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:01
Igen ez lenne a normális döntés. Cserecsatár és vkp kellene nekem még, aztán 20 ember az nem sok, főleg, hogy Khedirát nem szabad már emberszámba venni se.Galacticos írta:pogba +falcao...
11.
reus meg totál felesleges lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:00
jó magas labda volt.Realista24 írta:Hogy mit?az agyam eldobom.![]()
![]()
![]()
Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 13:00
ez egy jó dealRealista24 írta: Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:59
Ha nem lenne részrehajlás felé, akkor képtelen lenne rá. Rövid passzos játékban jobb csak. Erősségeik hasonlóak, de ezekben Bale jobbMegjegyzem jó pénzért Reusnak is örülnék, nagyobb lenne a konkurencia, vki csak kiszorítja Bale-t
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:58
Szerintem nem is egy...ziro4vr írta:lesz még érkező nyugiBBeno írta:minden vicc nélkül. tényleg egy 18 mezőnyjátékosból álló kerettel vágunk neki ennek az évnek? úgy hogy bl bajnokság kupa klub vb is van? és októberig 17.. ez normális?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:58
Hogy mit?az agyam eldobom.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem