Kommentáld a híreket
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy továbbra is azon értetlenkedem, hogy minek kellett ennyire szétbombáznunk a tavalyi csapatot...egyszerűen nem értem...nyilván elkél a vérfrissítés, de hogy ekkora, azt nem értem meg...megvolt egy jó koncepció, egy alaptaktika, amiből most eladtunk 2 és fél alapembert (DM, Xabi és valamennyire Diego Lopez is idevehető) + további 3 kiegészítőt (Casemiro, Morata, Jesús) és mindössze 3 ember érkezett abból is egy (Navas) cserekapusnak...
Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez...mert nem hiszem, hogy Ancelotti azt szerette volna, hogy a tavalyi csapatot ennyire megbontjuk...
Arról nem is beszélve, hogy egy 17-18 fős kerettel nekivágni egy borzasztóan hosszú szezonnak öngyilkosság...meg lehet nézni más csapatok keretét...ott minimum 23-24 játékos, ha nem több van egy keretben...egyszerűen sokkoltak engem az elmúlt napok eseményei...
Kezdem azt gondolni, hogy itt már nem Carlo dönt, hanem Perez...mert nem hiszem, hogy Ancelotti azt szerette volna, hogy a tavalyi csapatot ennyire megbontjuk...
Arról nem is beszélve, hogy egy 17-18 fős kerettel nekivágni egy borzasztóan hosszú szezonnak öngyilkosság...meg lehet nézni más csapatok keretét...ott minimum 23-24 játékos, ha nem több van egy keretben...egyszerűen sokkoltak engem az elmúlt napok eseményei...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
--------Pogba---Kroos---Modric-----Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Falcaot,természetesen...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
GK - Casillas/Navas
DR - Carvajal/Arbeloa
DCR - Pepe/Varane
DCL - Ramos/Nacho
DL - Coentrao/Marcelo
DM - Illara/(Valaki Xabi helyett)
MC - Kroos/Khedira
MC - Modric/Isco
AMR - Ronaldo/Jesé (ha felépül)
AML - Bale/James
CF - Benzema/(Valaki Morata helyett)
Igen tudom hogy nem feltétlenül ez a szerkezet, meg James-t más poziban is lehet játszani. Ettől függetlenül egy Falcao - Pogba pack tűnne ésszerűnek, ami viszont nem tudom mennyire tenne jót a csapategységnek. Elvégre a padon is kell ülnie valakinek. Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Az meg hogy Khedira itt maradt... No comment.
DR - Carvajal/Arbeloa
DCR - Pepe/Varane
DCL - Ramos/Nacho
DL - Coentrao/Marcelo
DM - Illara/(Valaki Xabi helyett)
MC - Kroos/Khedira
MC - Modric/Isco
AMR - Ronaldo/Jesé (ha felépül)
AML - Bale/James
CF - Benzema/(Valaki Morata helyett)
Igen tudom hogy nem feltétlenül ez a szerkezet, meg James-t más poziban is lehet játszani. Ettől függetlenül egy Falcao - Pogba pack tűnne ésszerűnek, ami viszont nem tudom mennyire tenne jót a csapategységnek. Elvégre a padon is kell ülnie valakinek. Ha jön egy Pogba és egy Falcao, kit ültetsz le?
Az meg hogy Khedira itt maradt... No comment.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csakhogy én nem azt írtam matt hogy mi volt,hanem hogy most mivan...A kp kész volt, csak Perez inkább kidobott 80 millát az ablakon, minthogy 8 millás fizetést adjon DM-nek, ami netto 3 millával több, csak, mint amit James keres. Ha bruttóval számolunk, akkor 4 évre is csak 6x4, azaz 24 millióval került volna több pénzbe. Tehát pusztán büszkeségből kidobott 56 millát az ablakon, és még a keretet is gyengítette. Gratula az üzleti manőverért.

Xabival kapcsolatos hisztériát meg nem nagyon értem...alig egy hete olvasom ugyan itt,hogy lassú,körülményes,csak a helyet foglalja....na most lehet örülni.Majd Isco,meg James megoldja.Támadó focit akartatok,majd most az lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre Casillas és Arbeloa lesznek a távozók
Meg remélem, hogy Khedira!!!!!!!!!!!4444

Meg remélem, hogy Khedira!!!!!!!!!!!4444

Igen ez lenne a normális döntés. Cserecsatár és vkp kellene nekem még, aztán 20 ember az nem sok, főleg, hogy Khedirát nem szabad már emberszámba venni se.Galacticos írta:pogba +falcao...
11.
reus meg totál felesleges lenne.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
jó magas labda volt.Realista24 írta:Hogy mit?az agyam eldobom.![]()
![]()
![]()
Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?

ha gustavot igazoljuk le akkor készülhetsz is belőlem az tuti.

bár amúgy szerintem nem olyan rossz ő,de akkor is. nem az a kaliber ami nekünk kéne, pogbaaa.
pogba-kroos-modric. james-benzema-ronaldo.
valakit kihagytam..

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez egy jó dealRealista24 írta: Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?

Nem illik.
Ha nem lenne részrehajlás felé, akkor képtelen lenne rá. Rövid passzos játékban jobb csak. Erősségeik hasonlóak, de ezekben Bale jobbMegjegyzem jó pénzért Reusnak is örülnék, nagyobb lenne a konkurencia, vki csak kiszorítja Bale-t
Túl van ezen a fórumon értekelve Reus
Teljesen felesleges lenne, még 25ért is
Szerintem is a Pogba Falcao páros lenne jó.
-
Szerintem nem is egy...ziro4vr írta:lesz még érkező nyugiBBeno írta:minden vicc nélkül. tényleg egy 18 mezőnyjátékosból álló kerettel vágunk neki ennek az évnek? úgy hogy bl bajnokság kupa klub vb is van? és októberig 17.. ez normális?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy mit?az agyam eldobom.

Ha Gustavot igazoljuk le, akkor kirakom Galát egy hónapra. Deal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
tökmindegy mert carlo meg iscot dislájkolja.ziro4vr írta:isco dislájkolja a posztotGalacticos írta:pogba +falcao...
11.
szar az egész csapat, bale bújkál, cr sérült de vár vele egy cordoba ellen a 72. percig.

az agyam eldobom.
- Galacticos
pogba +falcao...
11.
11.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
lesz még érkező nyugiBBeno írta:minden vicc nélkül. tényleg egy 18 mezőnyjátékosból álló kerettel vágunk neki ennek az évnek? úgy hogy bl bajnokság kupa klub vb is van? és októberig 17.. ez normális?
Nem illik.
minden vicc nélkül. tényleg egy 18 mezőnyjátékosból álló kerettel vágunk neki ennek az évnek? úgy hogy bl bajnokság kupa klub vb is van? és októberig 17.. ez normális?
Simán kezdő a tavaszig, de a végén még lehet egész évben is az lesz, mert Martinezt amúgy se szerette Pep kkp-n.'shutterisland írta:ha jól rémlik, régen ő is hehe egyik aktuálkedvence volt, szóval érthető.Mike írta:na menj a csába![]()
amugy nemolyan rég még elég sokan hozták volna![]()
nem tudom egyébként, hogy milyen lesz az élet xabinak a bayernnél.
thiago, schweini és martínez is sérültek, és valószínűleg már lahm és alaba sem lesznek erőltet ott annyit, szóval könnyen lehet, hogy legalább télig bérelt helye lesz a kezdőben.
Alcantara-Alonso-Schweini
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Toni jött elsőnek, gondolom, ha nem jön máshogy igazolunk és adunk...VanillaSky írta:Belenyúlhatsz úgy is a keretbe, hogy igazolsz 6 kapust meg eladod az összes középhátvédet. (tudom groteszk példa) Most viszont az van, hogy elment két tavalyi alapember (DM, Xabi) jött Kroos meg James. Viszont nem kell A licenszes MLSZ plecsni ahhoz, hogy a vak is lássa, hogy James a büdös életben nem fogja azt játszani amit eddig játszottunk. A játék átalakítása meg, hogy fog kinézni? Kroos-Modric rohangál, labdát szerez, játékot szervez egy személyben? James-CR-Bale-Benzema meg várja a sült galambot elöl? Ez lesz a haditerv? A padon lesz egy Illara, aki gyakorlatilag nem játszott egy percet sem, kiegészítve az elvágyódó Khedirával meg egy Iscoval, aki a kolumbiaihoz hasonlóan sosem fog védőjátékosként is funkcionálni. A kapuskérdés szintén a világ lehető legjobb módján lett megoldva. Cserecsatár már papíron sincs, mert azt is eladták, így marad a francia varázslat egész évben, formától függetlenül. Az az egy szerencsénk van, hogy a Bayern vezérkarban is vannak néha idióták és elcseszték Kroos kedvét a hosszabbításra. Ha ő sem lenne ez egy tragikomikus átigazolási szezonra hajazó muztatvány lett volna, amolyan Seahawks sapkáért kiáltó!zerintem nem gond az, hogy vannak komolyabb változások, én talán még jobban belenyúltam volna,
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha jól rémlik, régen ő is hehe egyik aktuálkedvence volt, szóval érthető.Mike írta:na menj a csába![]()
amugy nemolyan rég még elég sokan hozták volna

nem tudom egyébként, hogy milyen lesz az élet xabinak a bayernnél.
thiago, schweini és martínez is sérültek, és valószínűleg már lahm és alaba sem lesznek erőltet ott annyit, szóval könnyen lehet, hogy legalább télig bérelt helye lesz a kezdőben.
-
+ még hehe is hegyezhetné rá mert brazil :Đ