ne mondd, hogy nem csiklandoz meg kellemesen egy gusztáv-khedira-illarra kpR.M.C.F írta:L Gustavo? Az a Petőfi Sándor bajcos?
Kevés ide........
https://www.youtube.com/watch?v=jydUrEz3JXM

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:30
ne mondd, hogy nem csiklandoz meg kellemesen egy gusztáv-khedira-illarra kpR.M.C.F írta:L Gustavo? Az a Petőfi Sándor bajcos?
Kevés ide........
https://www.youtube.com/watch?v=jydUrEz3JXM
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:21
minek neked gustavo? ne válaszolj...Realista24 írta: Az egészet még meg lehetne és talán kéne is fűszerezni egy igazolással, aki a Reus, Falcao, Pogba hármasból kéne, hogy kikerüljön.
Ha nem igazolunk, akkor olyan érzésem lesz, hogy 19-re lapot kérünk. Luiz Gustavo meg pénzkidobás, inkább adják nekem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:21
Géci írta:Azé, ha robbanna egy Falcao, Pogba bomba az ütne![]()
![]()
Cr posztján...ahová neymart is akarták.petiamadridista írta:egyébként úgy néz ki, hogy Reusra van a legnagyobb esély.
De.. Ő hol játszana?![]()
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:20
Belenyúlhatsz úgy is a keretbe, hogy igazolsz 6 kapust meg eladod az összes középhátvédet. (tudom groteszk példa) Most viszont az van, hogy elment két tavalyi alapember (DM, Xabi) jött Kroos meg James. Viszont nem kell A licenszes MLSZ plecsni ahhoz, hogy a vak is lássa, hogy James a büdös életben nem fogja azt játszani amit eddig játszottunk. A játék átalakítása meg, hogy fog kinézni? Kroos-Modric rohangál, labdát szerez, játékot szervez egy személyben? James-CR-Bale-Benzema meg várja a sült galambot elöl? Ez lesz a haditerv? A padon lesz egy Illara, aki gyakorlatilag nem játszott egy percet sem, kiegészítve az elvágyódó Khedirával meg egy Iscoval, aki a kolumbiaihoz hasonlóan sosem fog védőjátékosként is funkcionálni. A kapuskérdés szintén a világ lehető legjobb módján lett megoldva. Cserecsatár már papíron sincs, mert azt is eladták, így marad a francia varázslat egész évben, formától függetlenül. Az az egy szerencsénk van, hogy a Bayern vezérkarban is vannak néha idióták és elcseszték Kroos kedvét a hosszabbításra. Ha ő sem lenne ez egy tragikomikus átigazolási szezonra hajazó muztatvány lett volna, amolyan Seahawks sapkáért kiáltó!zerintem nem gond az, hogy vannak komolyabb változások, én talán még jobban belenyúltam volna,
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:20
Röhej... Miért nem jelentkezünk be egyből Messi vagy Neymar ügynökénél?petiamadridista írta:egyébként úgy néz ki, hogy Reusra van a legnagyobb esély.
De.. Ő hol játszana?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:14
Sorry, elnéztem a nevetAz nem DM volt?![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:10
Az nem DM volt?honnan jött ez a 84 milliós ár Jamesre? eddig csak 80 volt.
75+9 millió olyan opció, ami biztosan teljesül. AS, Marca, stb.
Én nem hiszek az állandóságban, sokszor előfordult már, hogy nem nyúltak hozzá egy nyertes csapathoz, aztán szépen visszaesett a teljesítménye. Szerintem nem gond az, hogy vannak komolyabb változások, én talán még jobban belenyúltam volna, nálunk pláne hajlamosak a sztárok elkényelmesedni a sikerek után, a 10-nél nagyobb siker meg nem nagyon volt mostanában, egy "átlag" BL címnél is komolyabb a hosszú várakozás miatt.amúgy ezt pofáztam nyár elején, hogy csak ez ne történjen meg. teljesen felforgatjuk a csapatot, felkúr, hogy őszinte legyek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:05
Jól is elsűlhet igazából... Frissül a keret, így olyan játékosok jönnek akik azért jönnek, hogy címeket nyerjenek, és papíron minőségi játékosok érkeztek eddig (igen szerintem James is az).dannen írta:így viszont szinte biztos, hogy érkezni fog még valaki. gondolom (remélem) nem engedtük volna csak úgy el xabit ha nem folynának előrehaladott tárgyalások mással.
amúgy ezt pofáztam nyár elején, hogy csak ez ne történjen meg. teljesen felforgatjuk a csapatot, felkúr, hogy őszinte legyek.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:02
Iscot ugyanúgy cserélheted Jamessel is. Neki sem kkpn van a helye, de majd beletanul.Jamest amúgy teljesen felesleges a kp-n játszatni, neki elől van a helye, láthattuk a szuperkupákon
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 28., csütörtök 12:01
Azért mindennek van határa :Đmohaola írta:Szerintem egy Biglia vagy Gustavo-t hozzá tehetsz és kész is a keret,de szerintem falcaot tolja be a menedzserek gyöngye
miért az utolsó pillanatokba kell neki is mennie, így sokkal nehezebb lesz nevet igazolni oda, már ha karnak egyáltalán.
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem