Matt009 írta:Realista24 írta:Keresztszalag szakadás augusztus közepén.
Nah, most akkor hogy vegyem komolyan a többi hozzászólásod? No offense. Beírsz egy nevet, azt sem tudod mi van vele.
Azt tudom, hogy jo futballista, es bevethetö kh-kent, meg kkp-skent, es kb. benne van abban a legjobb 5-ben, akit leginkabb erdemes lenne megvenni, ha Pogba/Vidal nem jön össze. En nem vagyok hirszerkesztö, hogy nap mint nap a pletykaportalokat bujjam egy szaftos kis hirert. Meg ha talan olvastam is, vannak nagyobb gonjdaim, is mint hogy eszben tartsam, hogy eppen ki esett ki 6 honapra, es ki nem. Az, hogy kimaradt ez az info meg nem teszi illegitimme a többi hsz-emet.
Akkor leírom mire gondoltam.
Te mindig korrektnek állítod be magad, aki a realitások talaján mozog, stb. Így van? Cáfolj meg, ha nem.
Itt van Xabi Alonso, akit elcserélnél Javira. A BM 10et adna érte, te rádobnál egy huszast, ez 30 millió. Javi 26 éves, Xabi 33 lesz. Javit kivásárlási áron vették meg a németek. Ez az egyik része.
És igen, neked nem kell a lapokat bújnod, mert eléd rakják a híreket. Ettől függetlenül Javi Martinez sérülésétől volt hangos a sajtó, nem pletyka volt, nem kitaláció, hanem vezető hír. Illetve már hozzáteszed, hogy lehet olvastad, csak nem tartod észben. Akkor lehet így emlékszel egy-egy játékos teljesítményére is, nem?