realmadridfan írta:R. Carlos írta:Hihetetlen, hogy Xabit akarják eladni...
Szerintem Carlo nem akar a padra 2 gyakorlatilag ugyanarra a dologra alkalmas embert (Xabi-Illarra), a kettő közül nyilván a fiatalabbat ésszerűbb megtartani, ráadásul 10milla körül kapni egy ilyen idős emberért, mint Alonso szerintem nem is rossz üzlet. Ha megy Xabi helyette jön valami rombolóbb típus és máris többet tudunk variálni.
Egy valamiben biztos vagyok, CA-t lehet meg sem kérdezik az átigazolásokról, de hogy beleszólása nincs az tuti. DM kedvence volt, harcolt érte, már nincs itt. Alonsot istenítette, részben ő harcolta ki a hosszabbítását, amúgy is hozzá illő játékos, erre pár nappal a deadline előtt adhatjuk el.
Szóval kár arról spekulálni mi van Carlo fejében, mert attól nem függ kb. semmi. Kap egy csapatot random sztárokból aztán hajrá. Ami miatt sikeres volt tavaly az éppen az, hogy nagyon alkalmazkodó, nem ragaszkodott az eredeti elképzeléseihez, úgy mint Mourinho, és így kis szerencsével talált egy jól működő felállást. Idén újrakezdjük a keresgélést, aztán reménykedhetünk megint, hogy összeáll valami .