OFF
Re: OFF
A sport TV ezzel a képpel reklámozta a mezeket fel-t Várhidivel! Megjött a humoruk??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Két kérdésem még lenne.
Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?
A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
Két kérdésem még lenne.
Portillo, vagy bárki, aki esetleg tudja/sejti. Így, hogy különválik a Testnevelési Egyetem, első éven vajon lejjebb, vagy feljebb fognak menni a pontszámok? Felakarják tölteni az iskolát, vagy inkább elitsulit akarnak belőle, és egyből feljebb tolják?
A másik kérdésem, hogyha elvégzem a sportszervezőt (BÁRHOL), onnan ugye mehetek pl. TE-re majd mesterképzésre (sportmenedzser)? Vagyis a fő kérdés az, hogy mindegy, hogy hol végzem el, utána mehetek bárhova mesterképzésre?
-
TriplaM
- Kedvenc játékosaid: Akik teljes odaadással szolgálták a klubot
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futból
Én a PTE-n leszek hétfőtől harmadéves ezen a szakon, és bátran állíthatom, hogy szakmailag évről-évre magasabb színvonalú és sokrétűbb a képzés. Ugyan nem tudok semmit a többi egyetem ezen szakának oktatási körülményeiről, de az biztos, hogy Pécsett 2007-ben indult a képzés, és azóta rengeteg fiatal, jól képzett oktató került az egyetemre, akik nagy lelkesedéssel törekszenek minket diákokat felkészíteni erre a szakmára. Ezen kívül a város gyönyörű, rengeteg a buli és a különböző kulturális és sportprogramok. Én speciel imádom az egészet, és bátran ajánlom neked is.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
A Semmelweis Egyetemen már csak két napig van sportszervező képzés.Ferencváros írta:Valaki tudna véleményt írni a következő egyetemekről, azon belül is a sportszervezői szakról?
Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE
Nyilván a Semmelweisen a legjobb a sportszervező képzés, a többiről tudtok valamit? Jövőre érettségizek (most kezdődő tanévben), és fejben már össze kellene rakni egy sorrendet, illetve, hogy hová mennék legszívesebben. Gondoltam itt is körbekérdezgetek kicsit.
Na de komolyra fordítva a szót, én itt végeztem a szervezőit (szeptembertől ugye Testnevelési Egyetem), tény, hogy itt lehet a legjobb, legalábbis sportszakmai szempontból.
A pécsiről is hallottam jókat, de azért az már más kategória, ugyanígy az ELTE, mindkettőről vannak ismerőseim. A debreceniről egyáltalán nincs tudomásom, az nem régóta mehet, viszont pl. az egrit, vagy a szombathelyit nem igazán ajánlanám.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Ferencváros
Én is így terveztem. Max ötödiknek Eger még.tubatibi írta:
Semmelweis, ELTE, Debrecen, Pécs. Ha már sorrendet kell mondani.
Egyébként köszönöm, ez is jobb, mint a semmi
Egyik ismerősöm az ELTE-n van ezen a szakon, ő imádja.
Tessék, érd be ennyivel.
Tessék, érd be ennyivel.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Ferencváros
Valaki tudna véleményt írni a következő egyetemekről, azon belül is a sportszervezői szakról?
Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE
Nyilván a Semmelweisen a legjobb a sportszervező képzés, a többiről tudtok valamit? Jövőre érettségizek (most kezdődő tanévben), és fejben már össze kellene rakni egy sorrendet, illetve, hogy hová mennék legszívesebben. Gondoltam itt is körbekérdezgetek kicsit.
Semmelweis
Debreceni Egyetem
Pécsi Tudományegyetem
ELTE
Azért ennél jóval egyszerűbb
Chrome: Beállítások->Speciális beállítások megjelenítése (ekkor lentebb előjön több beállítási lehetőség) -> Internetes tartalom résznél pedig ott van a Betűtípusok testreszabása gomb. Ott szépen részletesen be lehet állítani.
Chrome: Beállítások->Speciális beállítások megjelenítése (ekkor lentebb előjön több beállítási lehetőség) -> Internetes tartalom résznél pedig ott van a Betűtípusok testreszabása gomb. Ott szépen részletesen be lehet állítani.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nekem is. köszöntemRemy írta:Működik, kösz.Realista24 írta:chrome://flags/
A DirectWrite tiltása Windows
talán
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Működik, kösz.Realista24 írta:chrome://flags/
talán
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
chrome://flags/
talán
talán
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szintén zenész.TBone írta:Egy kis segítség kéne. A chromeban a mai nap folyamán a betűtípus valamiért megváltozott, pedig semmi ilyesmihez nem nyúltam.Vékonyabb, kb olyan mintha homályosan látnám a betűket. Firefoxxal faszán mutatja, úgy ahogy a chromeon is megjelent korábban. Megnéztem a beállított betűtípusokat, elvileg ugyan az mindkettőben, még a méret is, ennek ellenére rohadtul nem ugyan azt látom![]()
másnak nem ismerős ez a probléma?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Egy kis segítség kéne. A chromeban a mai nap folyamán a betűtípus valamiért megváltozott, pedig semmi ilyesmihez nem nyúltam.Vékonyabb, kb olyan mintha homályosan látnám a betűket. Firefoxxal faszán mutatja, úgy ahogy a chromeon is megjelent korábban. Megnéztem a beállított betűtípusokat, elvileg ugyan az mindkettőben, még a méret is, ennek ellenére rohadtul nem ugyan azt látom
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... QlvW0aFnKo
Hát sírooook!!!
Ez a jeges kihívásnak a teteje.
Hát sírooook!!!
Ez a jeges kihívásnak a teteje.
(nem csak chrome bővítmény)pheco írta:AdBlock. (Chrome bővítmény)tibi18 írta:Van valami csodaszer a tecső-n arra, hogy ne kelljen állandóan a csodás hirdetéseket bámulni egy-egy videó előtt vagy alatt?! (chrome-ot használok)
más: kimentem ma lengyel piacra és rámosolygott az szerencse, 2000 forintért vettem egy ilyen teremcipőt, aminek igazából annyi baja van, hogy egy-két helyen kopott meg kiáll a varratnál pár szál cérne, a talpa még megkopva sincs. Megérte korán kelni, ez lesz az új hobbim. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A népszerűség átka.'shutterisland írta:csak nálam van tele a facebook fal az ice bucket challenge-vel ?
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak nálam van tele a facebook fal az ice bucket challenge-vel ?
egy ideig csak ugye a hírességek, sportolók csinálták, és ennek meg is volt a miértje, de most már boldog-boldogtalan, ugyanúgy, mint azt, mikor egy korsó sört kellett meginni húzóra.
egy ideig csak ugye a hírességek, sportolók csinálták, és ennek meg is volt a miértje, de most már boldog-boldogtalan, ugyanúgy, mint azt, mikor egy korsó sört kellett meginni húzóra.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
AdBlock. (Chrome bővítmény)tibi18 írta:Van valami csodaszer a tecső-n arra, hogy ne kelljen állandóan a csodás hirdetéseket bámulni egy-egy videó előtt vagy alatt?! (chrome-ot használok)