Ha Alonso tényleg lépne, akkor meg kéne próbálni megszerezni Vidalt.
Ha a két "ha" bejön lehetne egy ilyen keretünk:
Casillas/Navas/Pacheco
Carvajal/Arbeloa - Pepe/Varane - Ramos/Nacho - Marcelo/Coentrao
Modric/Isco - Kroos/Illarramendi - Vidal/Khedira
Bale/James - Benzema/? - Ronaldo/Jesé
Csak két szépséghibája van. Igen, Khedira az egyik. A másik, én továbbra sem látom, hogy ki pótolná Benzemát. Kéne valaki mögé a padra. És én nem Falcaoban látom a megoldást. (Két és fél, a kezdő értékét csökkenteném 11 millióval. Ott jobb elöl.

)
A másik, hogy sokan azt várják (el) Benzemától, hogy ha a két atomantinak nem megy, akkor majd Ő atomvilan, és így nyerünk. Nos, ha a gép és a vadló folyton ellövi, eladja a labdákat, mert lényegében ezt csinálják, akkor bárki állhat ott, labda nélkül nem fog villanni semmit. Hányszor lehetett látni, hogy támadunk, Benzema indulna befele megverve a védőjét, vagy egyenesen üresen áll, de a labda Modric/Kroos/Alonsotól nem középre megy, mint pl egy korábbi Barcánál. Nem. Kiadják szélre, amíg a walesi el nem adja/bele nem vezeti valakibe, vagy az egyik szélső hátvéd be nem íveli... A két szuperkupa meccsen Benzema láthatóan előrébb játszott, mint szokott, és a két erőgépnek (is) kellett volna kiszolgálnia. Hát láthattuk, hogy az hogy sikerült.
Az meg, hogy Bale-nek nem erőssége a gyors rövid passzos játék? Na és? Egy ember a csapat felett állna? Ráadásul pont Ő?! A BL döntő elején is azt játszottuk, amit a spanyol szuperkupa meccseken. Az ívelgetést. Aztán szarban volt a csapat, így a BL döntőn átálltunk a gyors rövid passzokra (Marcelo és Isco segítségével), és ennek hála nyertünk. Ha a csapat érzi ezt, tudja ezt, és ezzel nyerni tudunk, akkor miért erőltessük az ívelgetést?! És senki ne mondja, hogy CR és Bale miatt, mert láthatóan ez a játék CR-nek sem ízlik. Bale meg általában eléggé esélytelen a spanyol csapatok ellen.
Pedig edzésen is állítólag a gyors rövid passzokat gyakorolják. Nem értem Ancelottit.
Ha esetleg Alonso elmegy, és Ancelottinak megint elölről kell összerakni a középpályát, remélhetőleg majd dolgozik a játék képén is.
Ja, igen, ha már úgy is hosszú lesz

, azt hiszem RMCF írta, hogy López után Arbeloa lesz a következő. Most valaki Alonsos hír után (bár szerintem maradni fog) meg azt írta, hogy valami baj van. Ami tény, hogy Ők kiálltak Mourinho mellett, de mit is mondott pont a portugál Pepéről? Az egyetlen baja, hogy van egy fiatal német/spanyol, aki jobb Nála és kiszorítja? Ja nem, hisz Varane francia.
Nem hiszem, hogy minden mögött összeesküvést kell látni. Arbeloa nem ápol már olyan jó viszonyt Casillasszal, de az is igaz, hogy nem is játszik túl jól, és ezért az újságok kikezdték, Carvajal már egyértelműen előtte van a rangsorban. Ha kezdő akar még lenni, akkor érthetőek ezek a pletykák. Alonso dettó, itt van a posztján Kroos, aki fiatal, a padra Illarramendi, aki szintén fiatal, és valószínűleg kevesebbet keres. Korábban voltak hírek, hogy nem akar a csapat terhére lenni, és ha igaz, amit a kommentátor mondott a meccsen, hogy az újságírók Őt is megtalálták, akkor Nála is érthető, hogy miért pletykálnak róla, még ha lehet, hogy alapja sincs a dolognak.