besteve7 írta:Lassan elérem azt a szintet, hogy az ilyen hszenek kínomban röhögök, mintha az arany tojást tojó tyúkunk lenne, aki nélkül a Real Madrid megsemmisülne.karesz46 írta:Falcao nagyon patent jatekos, de Ot ki kell szolgalni, meghat Benznek a kicsi szivire is oda kell figyelni, kitudja hogy viselne egy rivalis erkezeset. Meg amugy is en Jamest az o alternaitvajanak(benz) tartanam jonak/jobbnak mint a KKnak.
Az meg hogy Falcaot ki kell szolgálni, kb Benzire is eléggé használható jelző, mert nagyon nem sok gólja van, amit lényegében magának köszönhet, magának harcolta ki a helyzetet. Bár most tényleg szerzett egy szép találatot, amire azt hiszem Morientes nevű kolléga írta, hogy Benzema nem fejel rosszul csak keveset, én pedig azt gondolom, hogy ez nem csak a fejesekre igaz, hanem magára Benzemára, a félreértés elkerülése végett nem a játéka minőségére, mert általánosságban véve ő egy barmi ügyes játékos, hanem inkább a hozzáállás, vállalás tekintetében kevés, amit hétről hétre lehoz többnyire a francia, és ez az ami baromira idegesítő.
Úgyhogy én mindenképp az mellett vagyok, hogy ha lehet Falcaot hozzuk, főleg látva a jelenlegi játékunkat elég sok a beadás, beívelés a 16 -son belülre, és abban az jelenlegi mezőnyben talán az egyik, ha nem legjobban érkező játékos a tigris, valamint játékban sem gyenge azért, közel sem egy Gomez féle játékos.
+1

Minden szavaddal egyetértek. Az utolsó bekezdéshez nagyon hasonló dolgokat írtam hétfőn az "értékeld..." topikba.
Benzemához meg annyit, hogy tavasszal R24 belinkelt egy videót az összes addigi góljáról. Na ott az első 2 évben szerzett góljaiban sokkal több egyéni szerepe volt, rengeteg volt az önmagának megteremtett gól. De utána leült, és eltűntek az önmaga által kiharcolt gólok, és átvették a helyüket a "csak befejezendő" gólok. Akkor is megjegyeztem ezt, és most is csak azért írom le, mert egybevág Besteve7 véleményével, miszerint Benzemát is ki kell szolgálni.
A szavazásnál amúgy Pogbára nyomtam, jobban kell nekünk, mint a Tigris. Ennek ellenére Falcao érkezésére látok esélyt, Pogba idén biztos nem igazol ide. Ha lelép Torinoból, akkor nem mi leszünk a szerencsések sajnos.