Özil játszik?Marci77 írta:MyStiQ írta:Drake a neve, időzavar a kenyere.![]()
![]()
Wilshere tobbszor hibazott mar. De orulok hogy aktiv.
Rosickyt azert bekuldenem Ozil helyett szemely szerint.
Sanchez szepen kihagyta.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 27., szerda 22:15
Özil játszik?Marci77 írta:MyStiQ írta:Drake a neve, időzavar a kenyere.![]()
![]()
Wilshere tobbszor hibazott mar. De orulok hogy aktiv.
Rosickyt azert bekuldenem Ozil helyett szemely szerint.
Sanchez szepen kihagyta.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 27., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 27., szerda 21:57
MyStiQ írta:Drake a neve, időzavar a kenyere.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 27., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 21:51
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 27., szerda 20:17
Giroud nem egy cselmester, de hasznos játékos, mert megtartja a labdákat, területet teremtve a középpályásoknak és jól is készít le. Nem véletlen adott tavaly is 9 gólpasszt a ligában. Szóval azért bőven hasznosabb, mint Gomez vagy Klose.Drake írta:Sánchezt az Evertonos védők úgy elnyomták mint a büdös sz@rt.Neki a szélen kell játszani,ahol lendületből meg tudja verni az emberét.Podolskit Én is megpróbálnám,de Wenger valamiért nem akarja ott játszatni.Ox meg Walcott dettó mint Alexis,Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.'shutterisland írta:meg lehet azt oldani szerintem.
már említettem sanogot (mikor, ha most nem), mellette sanchezt is be lehet dobni középre.
rajtuk kívül elvileg ott van még podolski, ox, walcott és campbell is, mint támadójátékos, ez elég lehetne, amíg visszatér giroud.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 27., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 27., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 27., szerda 14:00
Hát csikó csapat ide vagy oda,de ezt a szégyent...Banán írta:szerintem DM árát ma vissza tipszmikszelte a MU, ez az egyetlen ésszerű magyarázat erre
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 13:51
én inkább a helyezkedésüket említeném elsőként, de amúgy igazKerlon írta: Azért Gomez és Klose lövő és fejelő technikájára panasz nem lehet. Tipikus centerek, 16 oson belül bárhonnét gólt szereznek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 27., szerda 13:50
Azért Gomez és Klose lövő és fejelő technikájára panasz nem lehet. Tipikus centerek, 16 oson belül bárhonnét gólt szereznek.Remy írta:Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 27., szerda 13:41
BBC: Valószínűtlen, hogy a klub csatárt vesz ezen a nyáron, még úgy sem, ha Giroud sérülése komoly lesz. Úgy érzik, hogy van elegendő játékos, akik azon a poszton tudnak játszani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 13:41
viszont fm-ben jó volt..komolyan, akik annyira mellette vannak azok 80%a szerintem onnan ismeriDrake írta: Bennük megvan az a tehetség,hogy valahogy mindig odaérnek a kapu elé,meg a pöcsükről is bepattan.De szegény Sanogoban annyi tehetség sincs mint egy 2 éve lejárt kukoricakonzervben.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 13:36
Bennük megvan az a tehetség,hogy valahogy mindig odaérnek a kapu elé,meg a pöcsükről is bepattan.De szegény Sanogoban annyi tehetség sincs mint egy 2 éve lejárt kukoricakonzervben.Remy írta:Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 27., szerda 13:34
Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 13:30
Sánchezt az Evertonos védők úgy elnyomták mint a büdös sz@rt.Neki a szélen kell játszani,ahol lendületből meg tudja verni az emberét.Podolskit Én is megpróbálnám,de Wenger valamiért nem akarja ott játszatni.Ox meg Walcott dettó mint Alexis,Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.'shutterisland írta:meg lehet azt oldani szerintem.
már említettem sanogot (mikor, ha most nem), mellette sanchezt is be lehet dobni középre.
rajtuk kívül elvileg ott van még podolski, ox, walcott és campbell is, mint támadójátékos, ez elég lehetne, amíg visszatér giroud.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 27., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 27., szerda 13:21
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem