na de majd zigic

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 27., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 27., szerda 13:30
Sánchezt az Evertonos védők úgy elnyomták mint a büdös sz@rt.Neki a szélen kell játszani,ahol lendületből meg tudja verni az emberét.Podolskit Én is megpróbálnám,de Wenger valamiért nem akarja ott játszatni.Ox meg Walcott dettó mint Alexis,Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.'shutterisland írta:meg lehet azt oldani szerintem.
már említettem sanogot (mikor, ha most nem), mellette sanchezt is be lehet dobni középre.
rajtuk kívül elvileg ott van még podolski, ox, walcott és campbell is, mint támadójátékos, ez elég lehetne, amíg visszatér giroud.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 27., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 27., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 27., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 27., szerda 10:20
Imáid meghallgatta valaki. Ma reggel Falcao csöpög az angol sajtóból kifele, meg Cavani. Előbbit kölcsönvennétek, utóbbiért meg 50 milliót adnátok. De Zigic is szóba került. Csodálom, hogy Karimról most nem írnak :ĐBBarni írta:Na Eto'o két évig aláírt az Evertonhoz! Ő pld jöhetett volna az Arsenalhoz is...![]()
Vagy Wenger papa szólhatna, hogy kell egy kis plusz pénz igazolni....nagyon nem lesz jó ez így!A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy idén már nem léphet pályára Giroud... Hát imádkozom, hogy Alexis beválljon csatárként.Tudom nincs annyi pénze az Arsenalnak de egy Falcao mennyire jó lett volna vagy egy Jackson Martinez is akár...(vagy Bajner
)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 27., szerda 6:50
ezt elteszem humorosbaMegy oda vissza a MU, ahová való. Everton, Spurs, szint.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 27., szerda 0:25
miért kételkedsz a forrásaimban?alexoxladjackoxi írta:Nem vennék még rá mérget, de hallottam én is.BBeno írta:holnap megy orvosira az evertonhoz
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 26., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 26., kedd 22:56
Szerintem nemrég írta alá a szerződését és a fizetését (öröm)könnyezte meg
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 26., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. augusztus 26., kedd 22:53
és akkor ugyanúgy röhögtek rajtunk,ahogy most mi rajtukrevolver írta:pár éve még minket alázott szét hasonlóan egy harmadosztályú csapat...Szét alázzák Van Gaal csapatát![]()
Öröm nézni
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 26., kedd 22:51
Nekem van egy olyan érzésem, hogy bőven ott lesznek a bajnoki arany közelében.'shutterisland írta:most a 4-0 mellett hülyén hangzik, de én azért annyira nem írnám le őket, hogy az első 4-re is esélytelenek.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 26., kedd 22:50
pár éve még minket alázott szét hasonlóan egy harmadosztályú csapat...Szét alázzák Van Gaal csapatát![]()
Öröm nézni
![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 22:47
és ezt lehet folytatniziro4vr írta:PL 5-6. hely. az a védelem nem valami acélos, Carrick vén, Herrera semmit nem bizonyított még..Caraway írta:Azért egy ilyen csapat eléggé ütne:
DDG
Rafael - Evans - Rojo - Shaw
Carrick
Herrera - Di Maria
Januzaj - Rvp/Rooney - Mata
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 26., kedd 22:46
Ilyen marhaságot nem fáj amúgy leírni, de komolyan? Azért mégis a legeredményesebb angol csapatról van szó...Remy írta:Megy oda vissza a MU, ahová való. Everton, Spurs, szint. Ahol SAF előtt is voltak. Nem baj, jól mutat az EL serleg is, bár azért még attól is messze vannak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 26., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2014. augusztus 26., kedd 22:43
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem