Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Premier League
Ez fail...már nagyba ment a meccs,amikor beírtam a kezdőt.
Valamiért azt hittem,hogy 21:45-kor lesz a kezdés.

-
Kezdő:Szczesny, Debuchy, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Wilshere, Flamini, Özil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis
Győzni kell!
Győzni kell!

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Giroud nem egy cselmester, de hasznos játékos, mert megtartja a labdákat, területet teremtve a középpályásoknak és jól is készít le. Nem véletlen adott tavaly is 9 gólpasszt a ligában. Szóval azért bőven hasznosabb, mint Gomez vagy Klose.Drake írta:Sánchezt az Evertonos védők úgy elnyomták mint a büdös sz@rt.Neki a szélen kell játszani,ahol lendületből meg tudja verni az emberét.Podolskit Én is megpróbálnám,de Wenger valamiért nem akarja ott játszatni.Ox meg Walcott dettó mint Alexis,Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.'shutterisland írta:meg lehet azt oldani szerintem.
már említettem sanogot (mikor, ha most nem), mellette sanchezt is be lehet dobni középre.
rajtuk kívül elvileg ott van még podolski, ox, walcott és campbell is, mint támadójátékos, ez elég lehetne, amíg visszatér giroud.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van gaal. 
zigic sosem volt nagy szám, amit elért, azt is nagyban köszönheti annak, hogy több, mint 2 méter magas.
nem hiszem, hogy 33 évesen a championshipből felhozva ő bármiféle erősítést jelentene.
ennyire nem lehet szar sanogo, hogy a szerb elé jönne.

zigic sosem volt nagy szám, amit elért, azt is nagyban köszönheti annak, hogy több, mint 2 méter magas.
nem hiszem, hogy 33 évesen a championshipből felhozva ő bármiféle erősítést jelentene.
ennyire nem lehet szar sanogo, hogy a szerb elé jönne.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Egészen meglepő információk láttak napvilágot szerdán Angliában: egybehangzó sajtóhírek szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál már az orvosin is túlesett a 33 esztendős szerb csatár, Nikola Zsigics, aki Olivier Giroud-t pótolhatja.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát csikó csapat ide vagy oda,de ezt a szégyent...Banán írta:szerintem DM árát ma vissza tipszmikszelte a MU, ez az egyetlen ésszerű magyarázat erre

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én inkább a helyezkedésüket említeném elsőként, de amúgy igazKerlon írta: Azért Gomez és Klose lövő és fejelő technikájára panasz nem lehet. Tipikus centerek, 16 oson belül bárhonnét gólt szereznek.
Nem illik.
Azért Gomez és Klose lövő és fejelő technikájára panasz nem lehet. Tipikus centerek, 16 oson belül bárhonnét gólt szereznek.Remy írta:Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az ilyen félmegoldások miatt sem fog nyerni semmi komolyat az Arsenal....Sánchez,Oxi, semmit sem érnek ha berakod őket előre, Walcott sérült ki tudja milyen formában lesz, Sanogo meg szegény annyira ügyetlen, hogy még a gólöröm közben is elesik...
Podolski meg tudna ott játszani, de nem nagy szám!

BBC: Valószínűtlen, hogy a klub csatárt vesz ezen a nyáron, még úgy sem, ha Giroud sérülése komoly lesz. Úgy érzik, hogy van elegendő játékos, akik azon a poszton tudnak játszani.

- ziro4vr
viszont fm-ben jó volt..komolyan, akik annyira mellette vannak azok 80%a szerintem onnan ismeriDrake írta: Bennük megvan az a tehetség,hogy valahogy mindig odaérnek a kapu elé,meg a pöcsükről is bepattan.De szegény Sanogoban annyi tehetség sincs mint egy 2 éve lejárt kukoricakonzervben.

Nem illik.
-
Bennük megvan az a tehetség,hogy valahogy mindig odaérnek a kapu elé,meg a pöcsükről is bepattan.De szegény Sanogoban annyi tehetség sincs mint egy 2 éve lejárt kukoricakonzervben.Remy írta:Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Klose és Gomez is botlábú, de valahogy mégis odaérnek és belebotlanak. Hátha ráérez Sanogo a góllövésre.Drake írta:Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
podolski inside forwarder, esetleg deep lying forward..de előretoltként sokat nem ér, szélről tud érkezni vagy egy cenyó (klose) mögött halászgatni
na de majd zigic
na de majd zigic

Nem illik.
-
Sánchezt az Evertonos védők úgy elnyomták mint a büdös sz@rt.Neki a szélen kell játszani,ahol lendületből meg tudja verni az emberét.Podolskit Én is megpróbálnám,de Wenger valamiért nem akarja ott játszatni.Ox meg Walcott dettó mint Alexis,Sanogo meg ugyanolyan botlábú mint Zsiru.'shutterisland írta:meg lehet azt oldani szerintem.
már említettem sanogot (mikor, ha most nem), mellette sanchezt is be lehet dobni középre.
rajtuk kívül elvileg ott van még podolski, ox, walcott és campbell is, mint támadójátékos, ez elég lehetne, amíg visszatér giroud.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg lehet azt oldani szerintem.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Eto'o hivatalosan is Evertonos lett. 2 évre írt alá Martinezékhez. Nem tudom mit csinálnak az embereink, de nekünk is pont egy ilyen ideiglenes igazolás kellett volna, aki ingyen van és minőséget is képvisel, ha már klasszis csatárt nem hoztunk a nyáron ő pont jó lett volna.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Zigic? ZIGIC?
Az nagyon troll huzas lenne Wengertol.
Cavani nekem nem kene 50-ert.
Akkor mar Falcao inkabb.
Azert nem irnak Karimrol,mert olyan csatart szeretne Wenger aki 20 meccs alatt 4-5 golt azert szerez..

Cavani nekem nem kene 50-ert.
Akkor mar Falcao inkabb.
Azert nem irnak Karimrol,mert olyan csatart szeretne Wenger aki 20 meccs alatt 4-5 golt azert szerez..

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Imáid meghallgatta valaki. Ma reggel Falcao csöpög az angol sajtóból kifele, meg Cavani. Előbbit kölcsönvennétek, utóbbiért meg 50 milliót adnátok. De Zigic is szóba került. Csodálom, hogy Karimról most nem írnak :ĐBBarni írta:Na Eto'o két évig aláírt az Evertonhoz! Ő pld jöhetett volna az Arsenalhoz is...![]()
Vagy Wenger papa szólhatna, hogy kell egy kis plusz pénz igazolni....nagyon nem lesz jó ez így!A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy idén már nem léphet pályára Giroud... Hát imádkozom, hogy Alexis beválljon csatárként.Tudom nincs annyi pénze az Arsenalnak de egy Falcao mennyire jó lett volna vagy egy Jackson Martinez is akár...(vagy Bajner
)
Mondjuk a Falcaos hír kicsit erős, 20 millió font, egy évnyi kölcsönért

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ezt elteszem humorosbaMegy oda vissza a MU, ahová való. Everton, Spurs, szint.

miért kételkedsz a forrásaimban?alexoxladjackoxi írta:Nem vennék még rá mérget, de hallottam én is.BBeno írta:holnap megy orvosira az evertonhoz