HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 26., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 26., kedd 22:18
Gondolom... Legalább felpörgetted a topikot.Realista24 írta:ON:
Marco Reus has agreed in personal terms to join Real Madrid.Now the only thing left is the agreement with Dortmund.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 26., kedd 22:16
Menj már, ez most friss és ropogós?Realista24 írta:ON:
Marco Reus has agreed in personal terms to join Real Madrid.Now the only thing left is the agreement with Dortmund.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 21:51
Leírtam, hogy nem ideillik Karim, erre csak folytatja.Tegnap még pont te írtad valakinek hogy ez nem az nso, meg az alpáríságot ellehet felejteni. Benzemát meg talán azért hozza fel, mert tegnap is írt RMCF vagy egy oldalnyi szöveget, de te csak egy mondatot, egy Benzemásat emeltél ki. és igen, az embernek következetesnek kell lenni, ha valakinek éveket ad, a másiknak meg... sztem amúgy nem csak az én szememet szúrja ha valaki visszaél a helyzetével, másokat büntet, kitilt, cenzúráz, de neki szabad.
Luiz, újra itt?Faszozol te büdös köcsög magadat nem tiltod ki?!Szopd le benzemádat azt a rakás szart
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. augusztus 26., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:42
Én se láttam sokkal többet belőle.ziro4vr írta:lehet, erről nem tudok nyilatkozni, Jamest csak a vbn láttam meg itt, az még nem elég. kérdés ez a hely/szerepkör keresés hogy fog elsülniwxyz írta:Jamesban sokkal több van. Mondom ezt úgy, hogy Gündogan után Reus a kedvenc Dortmundban
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 26., kedd 21:39
Jelenleg is azt látom, hogy CR legtöbb idejét Benzema sarkát taposva tölti, Karim lép ki balra is és jobbra is...Bale is gyakran megy át a másik oldalra. Nem rossz játékos Bale sem, de könnyű ellene védekezni ha nincs nagy területe...bár láttunk már tőle 3 védő közötti szólót isEwr írta:És hol játszana Neymar? A jobbszélen? Vagy talán CR helyén?wZoLee7 írta:Neymart kellett volna hozni abban az évben. Idén Pogbát, Kroos mellett.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 26., kedd 21:34
Tegnap még pont te írtad valakinek hogy ez nem az nso, meg az alpáríságot ellehet felejteni. Benzemát meg talán azért hozza fel, mert tegnap is írt RMCF vagy egy oldalnyi szöveget, de te csak egy mondatot, egy Benzemásat emeltél ki. és igen, az embernek következetesnek kell lenni, ha valakinek éveket ad, a másiknak meg... sztem amúgy nem csak az én szememet szúrja ha valaki visszaél a helyzetével, másokat büntet, kitilt, cenzúráz, de neki szabad.Realista24 írta:Jó, tűnjél már el Benzemával, mert felkúrsz agyilag.És az nem komolytalan, hogy 4 tétmeccs után rámondod Balere a verdiktet? Mindezt úgy, hogy Bale tavalyi szezonja semmivel sem sikerült rosszabbul, mint Benzemáé (sőt), alapozás nélkül egy csont új csapatban? Közben meg Benzema 5 éve bizonyítgatja, hogy nem éppen kielégítő megoldás ezen a szinten.
Levezettem egy dolgot Bale-lel kapcsolatban, de Benzemázol, hát a fa.zomat már. Ne kúrjál fel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 21:32
lehet, erről nem tudok nyilatkozni, Jamest csak a vbn láttam meg itt, az még nem elég. kérdés ez a hely/szerepkör keresés hogy fog elsülniwxyz írta:Jamesban sokkal több van. Mondom ezt úgy, hogy Gündogan után Reus a kedvenc Dortmundban
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 26., kedd 21:29
Nem én hoztam fel Khedirát.Hagyjuk. Nem is értettem mi van veled mostanában. Írtál néhány értelmes hozzászólást, de lehet a tesód lépett be a profilodba.
Csak nem értem, hogy a gyenge játék miért fér bele Benzema megítélésébe, pláne 5 év után, miközben Bale-t 1 év és 4 meccs után olyan kemény kritikákkal illeted, ami kicsit túlzás. Én sem vagyok megelégedve vele, de azért azzal a kijelentéssel, miszerint el kéne adni, még nem értek egyet. Pláne komolytalannak hangzik a te szádból, Benzema agyonvédése után.Jó, tűnjél már el Benzemával, mert felkúrsz agyilag.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 26., kedd 21:19
Basszus tényleg... durva így belegondolni, hogy mi van ha mehet ő is a vb-re... bár lehet akkor nem nyernek a németek.ziro4vr írta:ha nem sérül le a vb sztárja lehetett volna és lehet most ő lenne itt...
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. augusztus 26., kedd 21:14
És hol játszana Neymar? A jobbszélen? Vagy talán CR helyén?wZoLee7 írta:Neymart kellett volna hozni abban az évben. Idén Pogbát, Kroos mellett.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 26., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:06
Persze, tudom hogy nem irtál ilyetRealista24 írta:Én nem ismerem Reust, így nem írom, hogy hoznám.és tényleg
Azt hittem csak jövő nyártól aktiválódik ez az opció
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 20:57
Jó, tűnjél már el Benzemával, mert felkúrsz agyilag.És az nem komolytalan, hogy 4 tétmeccs után rámondod Balere a verdiktet? Mindezt úgy, hogy Bale tavalyi szezonja semmivel sem sikerült rosszabbul, mint Benzemáé (sőt), alapozás nélkül egy csont új csapatban? Közben meg Benzema 5 éve bizonyítgatja, hogy nem éppen kielégítő megoldás ezen a szinten.
Hagyjuk. Nem is értettem mi van veled mostanában. Írtál néhány értelmes hozzászólást, de lehet a tesód lépett be a profilodba.Kedira
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 20:56
ha nem lenne a két vadló, elsőnek hoznám, de így csak problémákat szülne. james, reus, jesé, bale, ronaldo tú mácsRealista24 írta: Én nem ismerem Reust, így nem írom, hogy hoznám.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 26., kedd 20:55
És az nem komolytalan, hogy 4 tétmeccs után rámondod Balere a verdiktet? Mindezt úgy, hogy Bale tavalyi szezonja semmivel sem sikerült rosszabbul, mint Benzemáé (sőt), alapozás nélkül egy csont új csapatban? Közben meg Benzema 5 éve bizonyítgatja, hogy nem éppen kielégítő megoldás ezen a szinten.Meg komolytalan is lenne, azok utan hogy hónapokig Khedira mellett kardoskodtal, hogy ő a középpálya alfaja és omegaja, kis tulzsssal.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem