Persze, tudom hogy nem irtál ilyetRealista24 írta:Én nem ismerem Reust, így nem írom, hogy hoznám.és tényleg
Azt hittem csak jövő nyártól aktiválódik ez az opció
Anthonynak és azoknak szántam akik őt szertnék itt látni
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:06
Persze, tudom hogy nem irtál ilyetRealista24 írta:Én nem ismerem Reust, így nem írom, hogy hoznám.és tényleg
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 20:57
Jó, tűnjél már el Benzemával, mert felkúrsz agyilag.És az nem komolytalan, hogy 4 tétmeccs után rámondod Balere a verdiktet? Mindezt úgy, hogy Bale tavalyi szezonja semmivel sem sikerült rosszabbul, mint Benzemáé (sőt), alapozás nélkül egy csont új csapatban? Közben meg Benzema 5 éve bizonyítgatja, hogy nem éppen kielégítő megoldás ezen a szinten.
Hagyjuk. Nem is értettem mi van veled mostanában. Írtál néhány értelmes hozzászólást, de lehet a tesód lépett be a profilodba.Kedira
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 20:56
ha nem lenne a két vadló, elsőnek hoznám, de így csak problémákat szülne. james, reus, jesé, bale, ronaldo tú mácsRealista24 írta: Én nem ismerem Reust, így nem írom, hogy hoznám.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 26., kedd 20:55
És az nem komolytalan, hogy 4 tétmeccs után rámondod Balere a verdiktet? Mindezt úgy, hogy Bale tavalyi szezonja semmivel sem sikerült rosszabbul, mint Benzemáé (sőt), alapozás nélkül egy csont új csapatban? Közben meg Benzema 5 éve bizonyítgatja, hogy nem éppen kielégítő megoldás ezen a szinten.Meg komolytalan is lenne, azok utan hogy hónapokig Khedira mellett kardoskodtal, hogy ő a középpálya alfaja és omegaja, kis tulzsssal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 20:53
Jövőre már csak 25 lesz.és tényleg
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 26., kedd 20:52
remélem nem. ő is olyan mint kelemen anna cickói: a média felfújtaGalacticos írta: de szerintem egyszer pl hazard itt fog kikötni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 26., kedd 20:50
én nem is őt hoznám, ha nem lenne bale.wxyz írta:Reus se az a színesen jatszó játékos és az erősségei is hasonlóak, csak gyengébb kiadásban
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 20:49
és ténylegRealista24 írta:35 a kivasarlasi ara, annyiért kénytelenek lettek volna ha igent mond.wxyz írta:Szerinted odaadta volna a BVB 30ért Götze elvesztése után?
Lewánál is inkább hagyták, hogy lejárjon a szerződése, csak nehogy két kulcsembert bukjanak egyszerre
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 20:39
35 a kivasarlasi ara, annyiért kénytelenek lettek volna ha igent mond.wxyz írta:Szerinted odaadta volna a BVB 30ért Götze elvesztése után?
Lewánál is inkább hagyták, hogy lejárjon a szerződése, csak nehogy két kulcsembert bukjanak egyszerre
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 26., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. augusztus 26., kedd 20:15
jaja vitték volna el, mi meg 30-ér elhoztuk volna mondjuk Reust, mennyire szRealista24 írta:Megjöttem. Falcao viszont nem fog.
Amugy mennyivel jobb lett volna ha a MU Balet viszi el inkabb...win-win üzlet lett volna. Nalam
HozzászólásSzerző: mohaola » 2014. augusztus 26., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. augusztus 26., kedd 20:03
Mi van veled Realista? A sok Benzema szidás miatti frusztráció levezetéseként, kipécéztél egy másik játékost kompenzációként? Egyébként még az is lehet, hogy igazad van, de az utóbbi pár napban elég sok, és elég éles kritikát toltál Bale irányába, ami még ha nem is alaptalan, de kicsit túlzás. Pláne, hogy még szeptember sincs.Realista24 írta:Megjöttem. Falcao viszont nem fog.
Amugy mennyivel jobb lett volna ha a MU Balet viszi el inkabb...win-win üzlet lett volna. Nalam
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 26., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 26., kedd 19:38
Szerintem még a 60 is nagyon sok érte.Remy írta:Ha 60 milla felett lesz
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 26., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. augusztus 26., kedd 19:35
Én is, de azért a Polipnak sokkal jobban örülnék... Amúgy szinte biztosra veszem, hogy érkezik Falcao, viszont azt, hogy ez mennyire lesz jó végül, nem tudom. Azért mert a sok megmondomafrankót ember a fórumon lehúzza Benzemát ha kell, ha nem, még nagyon fontos eleme a mostani felállásnak taktikai szempontból. Reméljük a legjobbakat. hogy a végén jön Pogba.gondoltam én, hogy lehet itt még egy nagy fogás![]()
örülnék neki
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 26., kedd 19:34
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem